7hós babám nem igazán fogadja el a tápszert, adnátok tejet neki?
Anyukám azt mondja ne ilyen mű szarokkal kínlódjak adjak neki 2/1 arányban tejet, forraljam össze a vízzel tegyek bele egy pici cukrot, na azt majd elfogadja azt mondja.
Ti is azt kaptatok 6hó után semmi bajotok nem volt tőle.
Nem tudom nem merek neki adni, de megbántani sem akarom.
nem szabad ilyen picinek. (amúgy valószínűleg azt sem fogadná el.)
én 1 év után próbáltam lányomnak adni tehéntejet, teljesen kiütötte, nagyon ijesztő volt.
Én inkább megpróbálkoztam másféle tápszerrel, mert lányom sem volt hajlandó meginni mindegyiket.
Tejet nem adnék neki ilyen kis korban. Engem speciel nem érdekel régen mit kaptunk, most most van, nem pedig 30 évvel ezelőtt.
Anyukám is erőltette néha ezt vagy azt (6 hósan csülök pörköltöt), de egyszerűen csak megmondtam neki, hogy én nem adok ilyet a gyereknek és ennyi. Nem is lett belőle sértődés, még ha furcsán is néztünk egymásra. :)
Tejpépet sem fogadja el?
Vagy a Sinlacot? Lányom egy ideig csak ezt fogadta el, azt mondta a doki, hogy ha más nem, akkor legalább jó, hogy ezt elfogadja, mert ez is tele van vitaminokkal.
Én biztosan nem adnék még tejet.
De adhatsz tejpépet (van folyékony is), esetleg natúr joghurtot már neki ennyi idősen.
Minél később adod neki,annál több az esélye,hogy allergiás lesz rá. Ha a mi szerveztünk feltudta dolgoznia,akkor a gyerekeinké miért nem tudná?
Csak újabban találták ki,hogy nem ihatnak egy éves kor előtt a gyerekek tejet.
Természetesen arra hallgatsz,akire akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!