Van köztetek, akinek a babája úgy született, hogy szülés közben komplikációk adódtak?
Mindkettőnél.
A lányommal nem tágultam 16 óra alatt se, így tolófájásokkal császároztak meg, de minden rendben volt vele.
A fiammal levált a lepény és elkezdett a heg is szétválni (ott tapadt ugyanis a lepény). Arra ébredtem, hogy vérzek, és nem mozgott a baba, bármivel próbálkoztam. Rohanás a kórházba, nem találtak szívhangot, aztán nagy nehezen meglett, de lassú, így programozott helyett sürgősségi császár lett. De úgy néz ki, nem lett baj, bár nem sokon múlt.
17. vagyok.
Lányom 10/10, fiam 8/10.
5 óra alatt meglett a Babám egy abszolut sima szülés után, viszont ahogy a feje kibújt, a köldökzsinór a nyakán volt ... Csak arra emlékszem, ahogy mondja a Doki, hogy "ott a zsinór a nyakán", én meg ezen pánikba esve hatalmasat nyomtam, és már kinn is volt a Fiam. Ekkor pedig hallom, amint a szülésznő levegő után kapkodva megállapítja, hogy "aztamindenit, valódi csomó"!
Azaz, nem tudni, mikor, a Kicsikém addig bukfencezett, míg csomót kötött a köldökzsinórjára ... Hogy ennek mi lehetett volna a következménye, abba bele se merek gondolni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!