Lehet vezetgetni a babákat kezüknél fogva vagy sem?
Figyelt kérdés
A fiam 11 hós,és 7 hós kora óta áll,bútorok mellett szépen megy.Elég sokáig áll egyedül is!Lejárunk a játszóra,és ott nem szeret négyesbe menni,nyújta a kezeit,hogy segítsek neki a járásban és a két kezét fogva éri el a célját!Puhatalpú cipőcskéje van egyenlőre.Nem ártalmas ez?2009. máj. 6. 09:17
1/4 anonim válasza:
Megmondom őszintén, én egyik gyerekemet sem vezetgettem különösebben. Néha igen, de inkább hagytam, hogy másszon, kapaszkodjon, lépegessen egyedül. Hadd erősödjön a saját tempójában.
2/4 anonim válasza:
Én se vezetgettem, de anyósom mikor jött ő igen, aztán elment anyós, a gyerek meg annyira akart menni, hogy rá egy hétre egyedül megtanult 9 hónaposan. Azóta eltelt 1 hónap és szalad az utcán is:)
3/4 anonim válasza:
1 éves a kisfiam,és én vezetgetem már 2 hónapja.1 hónapig 2 kézzel aztán 1 kézzel.Mostmár párat magátol is lépked.Nem baj hogy puhatalpu.Ha majd nagyon sokat áll meg jár akkor kel neki járó cipő.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Én arra gondolok,hogy ha már amúgy is lépked a bútorok mellett akkor végül is olyan mint ha én lennék a kapaszkodó!Nem?
2009. máj. 7. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!