10,5 hónapós babám folyton azért sir h fogjam a kezét h Ő tudjon lépegetni. Mit csináljak vele, én ugy tudom h nem szabad vezetgetni?
Ne vezetgesd.
A hisztit meg már most tanuld meg figyelmen kivül hagyni, különben nehéz gyerekkora lesz...
8:24!
csak 10 hónapos! Van neked gyereked?
Kérdező:
nyugodtan vezetgesd, ha igényli! Nem fog soká tartani, 1-2 hét és rájön a technikájára és után már egyedül is menni fog, nem is fogja hagyni, hogy vezesd.
Ha magatol megtesz par lepest akkor nyugodtan vezetgetheted.En is vezetgettem az enyemet,mert bar tudott menni egy picit,igy biztonsagban erezte magat,nem esett el olyan surun.
Ugy nem szabad vezetgetni hogy felallitotd,de gondolom butorok mellett lepeget mar?.
Kedves Yzma, örülök, hogy megszólitottál, igen, van egy ötéves, meg egy kétéves, meg még egy kétéves. Tehát összesen három. Nem vezetgettem őket, mégis gyönyörűen járnak. Vannak még csodák, ugye???
Neked hány gyereked van?
4.vagyok.akkor nyugodtan vezetgesd,semmi baja nem lesz mert gondolom attol felsz hogy artasz neki,nyugi nem fogsz.
A sajat sulyat mar megtartja csak meg nem mer elindulni egyedul,ha raersz segits neki.
Szia kedves 8:24, 46:
Örülök a kérdésednek: igen nekem is 3 van :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!