Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Utál hason lenni? Mit tegyek...

Utál hason lenni? Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
9 hetes kisfiunk éjszaka hason alszik,nincs is vele gond.Volt nálunk a védőnő a napokban és azt mondta hogy napközben is többször fektessem hasra.Ilyenkor ide oda forgatja a fejét és egy idő után bemérgesedik akkor elkezd sírni,vagy elfárad és bealszik.Tudom,hogy a fej tartása miatt kell és szeretném is ha "gyakorolna" mert még max csak 1-2 másodpercig tartja meg a fejét,de így hogy lesz ebből valami?
2011. okt. 31. 10:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Minden pelenkázásnál hasra fekteted, gyakoroljon, forgatja a fejét ide-oda és ennyi. Ne engedd hogy bemérgesedjen vagy sírjon. Mert nem hiszem, hogy ez lenne a cél. Úgyis erősődik és egyre hosszabb ideig fogja bírni.

Az én fiamnak nyaki hipotóniája volt, tehát eleve gyengébbek voltak a nyakizmai, ezért gyakran tettem hasra. De soha nem sírt vagy nyüglődőtt, és gyorsan behozta magát, nem is volt szüksége később gyógytornára sem.

2011. okt. 31. 10:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kell erőltetni a hasra fektetést.Az én kislányom se szeretett hason feküdni,nem is tettem hasra.Mégis megtudta tartani a fejét.Akkor szerette meg a hason fekvést mikor már ő hasra tudott fordulni.
2011. okt. 31. 15:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nem fogom erőltetni!
2011. nov. 1. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!