Miért fordul álmában mindig hasra 11 honaposom, mikor utál hason lenni?
Figyelt kérdés
persze félora mulva felébred rá, és sir, mert olyan álmos, nem tud vissza fordulni én meg kelek hozzá oránként. amugy aludna egész éjjel.. (vissza tudna amugy fordulni, de álmában elfelejti hogy kell, meg néha feláll álmában)2011. jún. 9. 22:24
1/3 anonim válasza:
Az en lanyom is ezt csinalja, ha pleddel van betakarva, halozsakkal viszont csak oldalra fordul es alszik reggelig.
2/3 anonim válasza:
nálunk dettó ugyanez van...és sajnos már lassan 2hónapja...ő 10hónapos,kivagyok,van hogy 5percenként kell kelnem hozzá visszaforditani.De 5-6x tuti kelnem kell hozzá 1éjszaka.Mondjuk ő soha nem aludt még át 1éjszakát sem,én már összetenném a két kezem ha egybe tudnék aludni 3-4órát..:( kb 5mp még átérek a szobájába,de ő már áll...gyakorolják még éjjel is amit tudnak,vagy ami újat tanultak..ez van sajnos...de én is remélem hamarosan vége lesz.
3/3 anonim válasza:
utolsó vagyok,azt elfelejtettem irni,hogy én bármivel trükköztem,semmi nem vált be sajnos..kitámasztottam már 2oldalról is,betekertem plédbe,2lába közé raktam párnát...stb,de ő mindig megoldotta hogy hasra forduljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!