Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 3 hónapos babám utál hason...

A 3 hónapos babám utál hason lenni, mit javasoltok?

Figyelt kérdés
A babám eleinte oldalra fektetve aludt, mostmár egy ideje háton. Ezért ritkán is volt hason, de muszáj hasra fektetni, hogy tornázzon picit. Ilyenkor picit erőlködik, néha megfordul, de a legtöbbször egy nagy hiszti-sírás lesz a vége. Esetleg, ban, akinek szintén nem szeret a babája hason lenni?
2011. máj. 3. 12:32
 1/7 A kérdező kommentje:
jav.: van
2011. máj. 3. 12:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia nekem most 4hós, születése óta üvölt hason!

Naponta 2ser pár percre leraktam, 2,5hósan tartotta már a fejét..

Nekem az jött be, hogy én lefeküdtem hanyat a babát meg hasra tettem a hasamon(remélem érthető) így is emelte a fejét, és forgatta,így elvolt 10-15percet egyhuzamban, mára már azt is utálja...

Semmivel sem vagyunk elkésve,lehet picit később fog forogni, de ez engem nem zavar

2011. máj. 3. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Mindkét gyerekem csak onnantól szerett hason lenne, hogy maguktól hátról hasra fordultak (4 ill 3 hónapos korukban).

Nem is kínoztam őket a hasrafektetéssel.

2011. máj. 3. 12:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Az enyém 2 hós, és ő is utál hason lenni. Én is aggódtam, hogy akkor hogy fog forogni. De ezek szerint nem kell :-)
2011. máj. 3. 12:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez volt, lányom utált hason lenni, mindig elkezdett sírni, hogy nem tud magával semmit sem kezdeni. Én is aggódtam, de avval nyugtattam magam, hogy minden rendben lesz majd megtanul forogni is, meg minden. És hát lám így is lett, jövőhéten lesz 1éves, és mára mindenhogy minden irányban forog és mindent rendesen és jól csinál. Tehát szerintem neked sem kell aggódni, idővel megfogja szeretni a hasonfekvést és forogni is fog majd nyugi.
2011. máj. 3. 12:46
 6/7 Ancsika34 ***** válasza:
Nekem is utált hason, a fejét se nagyon emelgette, mert csak bőgött, ha hasra tettem. Ez ment 3 hónapig, Aztán a szopizós párnán egyszer hasra tettem, mert fájt a hasa és az tetszett neki, azóta el nézeget és a fejét is szépen tartja már, sőt, már harmadik napja hasról hátra fordul és nagyon élvezi a tudományát! :) Holnap lesz 4 hónapos!
2011. máj. 3. 13:43
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!:)

Igen, sokszor átfordulna ő, teljes erőből elrúgja magát és landolna is, de mindig ott van a keze, ami miatt nem megy, azt mindig el kell onnan vennem és úgy simán megy neki.

De biztos, hogy nem szereti ezt a pózt:)

És persze a fejét már nagyon régóta tartja, talán már egy hónaposan, azóta egyre jobban. Forgolódik jobbra balra, nézelődik, felemeli a fejét.

Állítólag jót tesz az izmainak a hasonfekvés, ezért naponta egyszer kipipálom pár perccel, de amint hallom, hogy sírás készülődik, egyből átfordítom. Minek kínozzam szegényt...

2011. máj. 3. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!