A 3 hónapos babám utál hason lenni, mit javasoltok?
Szia nekem most 4hós, születése óta üvölt hason!
Naponta 2ser pár percre leraktam, 2,5hósan tartotta már a fejét..
Nekem az jött be, hogy én lefeküdtem hanyat a babát meg hasra tettem a hasamon(remélem érthető) így is emelte a fejét, és forgatta,így elvolt 10-15percet egyhuzamban, mára már azt is utálja...
Semmivel sem vagyunk elkésve,lehet picit később fog forogni, de ez engem nem zavar
Mindkét gyerekem csak onnantól szerett hason lenne, hogy maguktól hátról hasra fordultak (4 ill 3 hónapos korukban).
Nem is kínoztam őket a hasrafektetéssel.
Köszi szépen a válaszokat!:)
Igen, sokszor átfordulna ő, teljes erőből elrúgja magát és landolna is, de mindig ott van a keze, ami miatt nem megy, azt mindig el kell onnan vennem és úgy simán megy neki.
De biztos, hogy nem szereti ezt a pózt:)
És persze a fejét már nagyon régóta tartja, talán már egy hónaposan, azóta egyre jobban. Forgolódik jobbra balra, nézelődik, felemeli a fejét.
Állítólag jót tesz az izmainak a hasonfekvés, ezért naponta egyszer kipipálom pár perccel, de amint hallom, hogy sírás készülődik, egyből átfordítom. Minek kínozzam szegényt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!