Mivel kezdjem hozzátáplálást? Egyszerre mennyit adjak?
Ha nem ment el teljesen a tej, akkor próbáld meg visszahozni urtica urens 5 ch val. ( homeopátiás bogyó)
Ha mindenképpen kezded a hozzátáplálást, akkor 2/3 rész alma, 1/3 rész krumplival kezdd. ( minden főzeléknek legyen 1/3 a krumpli, ezt nekem a doki mondta) Először csak tedd a nyelvére, ha ízlik, hagyd hogy megegyen pár kanállal, de egyszerre és elsőre ne sokat. Ha másnap nincs gubanc, esetleg hasgörcs, akkor adhatsz neki egyre többet. Jöhet még az őszibarack, krumplival ugyanúgy, aztán répa, cékla, sütőtök. Húst és gabonát még nehogy adj neki.
Egy hasznos link, későbbre:
Az anyatej termelésre pár tipp: Pisztácia,dió,sütőtök,Laktoherb,és kókusz.Ezt most olvastam,és eszem mindegyiket 2 napja.Kisfiam 8,5 kg,és most lesz 5 hónapos,de én már adok Neki almát amit nagyon szeret,és sütőtököt,levet.Először ezekkel próbálkozz.Tápszert nem adok mert attól tartok :( Hány kg a kisfiad?
Tudok ajánlani még egy nagyon jó könyvet is: Tracy Hogg, A suttogó mindent megold c. könyvét.Abban benne van minden tényleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!