Hauck Condor all in one babakocsisok, volt már ilyen veletek?
Ez a típusú travel systemes babakocsink van fél éve (ennyi idős a kislányunk). Korábban a fővárosban használtuk, sima utakon, de most vidékre költöztünk, sok a lejtő és a göröngyös út. Nem tudom, ennek van-e hozzá köze de tény, hogy amióta itt közlekedem vele (2 hete), egyszer leesett a mózeskosár a vázról! Akinek van ilyen kocsija, az tudja hogy működik, a lényeg hogy nem csak simán leesett hanem megpördült és így a lányom fejjel lefelé a betonra esett! Hálisten semmi baja nem történt, persze el kellett vinni a kórházba azért. Azóta a mózest nem is használom, a hordozóba ültettem ma és úgy mentünk sétálni, most már persze öt percenként ellenőrzöm, hogy a helyén van-e az ülés, hát az egyik lejtőn szintén leellenőriztem és ismét kijött a helyéről az illesztésnél, (ahova be kell pattintani).
Ti tapasztaltatok már ilyet? Én most bőszen keresem a jótállási jegyet, és visszük vissza a Brendonba, de nem tudom, típushiba-e és lehet-e a rossz úttól, vagy csak mi vagyunk ilyen pechesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!