Babakocsikérdés. Mennyire fontos nektek, hogy a sportkocsin a tolókar fordítható legyen, és szemben legyen a baba veletek? Esteleg linkek ilyenekről?
Nem tudom megnyitni a linket. :(
Egyébként mikor már sportkocsit használtunk, 6-7 hónapnál, már fel sem merült ez szempontnak. De most, hogy már ilyen szupi kocsik vannak :)
csak azt kalkuláld bele, hogy ha átfordítod:
- megváltozik a súlypont, nehezebb lehet billenteni
- hátul lesz a bolygókerék: nehéz irányítani, padkára felmenni meg... mindig elbicsaklik a bolygó, ha azon billentesz.
hát nem tudom, én sokkal jobban élvezem, mikor hátul van a bolygó kerék...nekem úgy könnyebb irányítani.
Nekünk átfordíthatós van, használtan vettük, peg perego venezia, és nagyon szeretem.Kb 8-9 hónapos koráig szemben toltam,úgy szerette,most már hátulról, 11 hónapos.
De ha elalszik, és szembe süt a nap, akkor meg tudom fordítani:)
Nekem nem a kar fordítható át, hanem az ülés pattintható be egyik vagy másik irányban. Mindig velem szemben utazik a baba, kivéve ha állatkertbe megyünk, vagy többen sétálunk vele, s ilyenkor valamelyikünk mellette megy. Séta közben szeretek vele beszélgetni, ezért néz mindig felém.
Van egy érdekes cikk erről egyébként, olvasd el, ha érdekel:
érdekes ez a két cikk :9
de saját tapasztalat:
amíg pici volt, értsd: 6-8 hónapos korig velem szemben volt. aZTÁN ahogyan nagy lett már nehezebben volt el, látni szerette volna a világot. a játszótérre két másik babás anyukával mentem akiknek a babája a menetiránnyal szemben volt. a lányom figyelte őket, forgolódott. s amikor megfordítottam a tolókart, ő is jobban elvolt, figyeli merre megyünk, mutatja merre kell menni. első időben tehát mindenképpen fontos számomra. nyílvánvaló hogy a babák nevetnek ha a szülő is ránevet, ami ugye nem lehetséges ha háttal van nekünk., de nem hinném hogy hosszútávon bármiféle "gond" lehetne ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!