Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már kezdem nem bírni, mit...

Már kezdem nem bírni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
6 hónapos a kisfiam. Eddig egy tündér volt, abszolút nyugodt, az éjszakákat átaludta. Most viszont 1 hete abszolút az ellenkezője. Múlt héten jött ki a 2 alsó foga, az előtt pár nappal kezdődött... Nappal nyűgös, folyton kézben lenne, este nem alszik el magától vagy cicin alszik el, vagy altatni kell. Éjjel sokszor felébred, és akkor át kell vinnem magam mellé, és ott cicin nyugszik meg. Ma egész délelőtt sírt, már álmos volt, betettem a kiságyba és üvöltött, már levegőt alig kapott, aztán kivettem és cicin aludt el, és úgy tettem vissza az ágyába. Ráadásul pár napja nekem is megjött a menstruációm a szülés óta először. Mi lehet szerintetek a baj? Lehet mocorog a felső foga is? Tegnap vettem Neki borostyán láncot, esténként kapja a Viburcol kúpot, most meg kapott már egy nurofent,annyira üvöltött. Szerintetek mi lehet a baj? Tudnátok tanácsolni valami, mert már kezdek kikészülni ettől...
2011. okt. 27. 11:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nállunk is bevált a borostyánlánc!Svájcba,Németo.-ba gyógyszertárakban árulják kimondottan babáknak fogzásra!8 foga van a 17 hós fiamnak és ezek szinte úgy jöttek ki,hogy észre sem vettük!Mi is a múltkor vmiért levettük a nyakából 1 napra aznap éjszaka már kelt is holott előtte már végig aludta az éjszakákat!

A tejcsid íze megváltozott a menstruáció miatt és ezt is érezheti a babád!nyugi 1-2 nap és olyan lesz az íze mint volt!

Fogzás is bejátszhat!Az,hogy jön-e a fölső kettő azt csak te látod mi innem nem tudhatjuk!Ha nagyon ki van fehéredve akkor tuti,hogy jön de nem törvényszerű,hogy ha az alsó kettő kijött akkor jön a felső kettő is!Nekünk ezek között majdnem 3 hónap telt el.

Azon kívül még valami front is lehet a levegőbe mert az én nyugis,jól alvó 17 hós babám az elmúlt 2 napban extra nyűgös!

Kitartás!Hidd el lesz jobb is csak legyél nagyon türelmes!

2011. okt. 27. 12:55
 12/16 anniebianca ***** válasza:
Igen, gondoltam, hogy jönnek az extra hozzáértő anyukák, akik szidják a láncot, pedig szerintem ők nem próbálták. Te pedig légy belátásod szerint. Az én 13 hónapos fiam 7h kora óta viseli, és nem fulladozik tőle,meg ilyenek.:D Viszont most jön a 7-8.foga, szuperül eszik,alszik, néha inkább csak egy kis hasmenés szokta jelezni,ha jön a fogacska. Szóval jó a lánc,bízhatsz benne.A hatását meg nálunk fokozatosan hozta meg.
2011. okt. 27. 13:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk egy az egybe ugyan ez megy, csak a fogunk még nincs kint, de szerintem az lehet a baj. 4,5 hónapos, és 3 napja megy ez amit most írsz. Már teljesen ki vagyok én is, szeretném visszakapni a kis mosolygós babámat.
2011. okt. 27. 13:42
 14/16 anonim ***** válasza:

12.39-es hozzászólónak reagálnék a hozzászólásához...

Azért mert neked esetlegesen a menstruációd után lassan elment a tejed,attól még nem kéne ezzel ijesztegetned az anyukát,van így is elég baja most...!

Itt vagyok én ellenpéldaként,vagy a barátnőm,akiknek ugyanúgy 6 hét után jött meg és én pl 9 hónapig szoptattam a babámat,míg ő el nem választotta magát..a barátnőm meg ha jól emlékszem annál is tovább..

Annó én is azt olvastam mindenfelé,hogy megváltozik ilyenkor a tej íze,lehet hogy náluk is ez a helyzet a fogzáson kívül..

Más...

Nálunk pl a Dentinox meg az a másik kence (most nem jut eszembe a neve..) nem vált be sajnos.. :( ,de egy próbát megér! Nekem pl mikor fájt az ínyem és bekentem vele,akkor nekem jó volt utánna..,úgyhogy nem tudom hogy a kislányomnak miért nem volt jó...talán nem is a foga fájt,csak én gondoltam úgy..? :)

2011. okt. 27. 14:16
 15/16 A kérdező kommentje:
A dentinox nálunk abszolút hatásos, de sajnos, csak pár percig tart a hatása. Ez a délutáni alvásoknál jó, mert amíg ha azt az idő pont elég arra, hogy elaludjon. De este hiába kenném be Neki, attól még felébred éjszaka. Most a láncban nagyon bízom... nem tudom, hogy attól van - e, de pl. előző éjszaka éjfél körül felébredt, akkor cumit vissaz és aludt (ami az utóbbi napokban nem volt elég, mindig ki kellett vennem magam mellé), aztán 2-kor felébredt, szintén cumit be és aludt volna, csak mindig kiesett és végül azért vettem ki, mert nagyon fáradt voltam mindig felkelni a cumit visszaadni. Ma a délelőtt nagyon rossz volt, nagyon sírt elalvás előtt, de után mosolygós volt, és most is alszik. Igaz most is simogatni kellett a buksiját amíg el nem aludt, de legalább nem sírt. Lehet már is hat a lánc? Remélem... :)
2011. okt. 27. 14:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Én tavalyoktóberben szültem, májusban megjött a menstim, de még mindig szoptatok napi 3-4szer. 1éves elmúlott a kislányom. Azt észrevettem, hogy azokon a napokon extra nyűgös, de az a semmi nem jó. Vannak hónapok, amikor aligalig reklamál, de pl az elmúlt alkalommalnagyon nyügi volt. Más a tej íze, meg biztosan mása kisugárzásunk olyankor,még ha mi nem is érezzük.
2011. okt. 27. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.