Már kezdem nem bírni, mit csináljak?
nállunk is bevált a borostyánlánc!Svájcba,Németo.-ba gyógyszertárakban árulják kimondottan babáknak fogzásra!8 foga van a 17 hós fiamnak és ezek szinte úgy jöttek ki,hogy észre sem vettük!Mi is a múltkor vmiért levettük a nyakából 1 napra aznap éjszaka már kelt is holott előtte már végig aludta az éjszakákat!
A tejcsid íze megváltozott a menstruáció miatt és ezt is érezheti a babád!nyugi 1-2 nap és olyan lesz az íze mint volt!
Fogzás is bejátszhat!Az,hogy jön-e a fölső kettő azt csak te látod mi innem nem tudhatjuk!Ha nagyon ki van fehéredve akkor tuti,hogy jön de nem törvényszerű,hogy ha az alsó kettő kijött akkor jön a felső kettő is!Nekünk ezek között majdnem 3 hónap telt el.
Azon kívül még valami front is lehet a levegőbe mert az én nyugis,jól alvó 17 hós babám az elmúlt 2 napban extra nyűgös!
Kitartás!Hidd el lesz jobb is csak legyél nagyon türelmes!
12.39-es hozzászólónak reagálnék a hozzászólásához...
Azért mert neked esetlegesen a menstruációd után lassan elment a tejed,attól még nem kéne ezzel ijesztegetned az anyukát,van így is elég baja most...!
Itt vagyok én ellenpéldaként,vagy a barátnőm,akiknek ugyanúgy 6 hét után jött meg és én pl 9 hónapig szoptattam a babámat,míg ő el nem választotta magát..a barátnőm meg ha jól emlékszem annál is tovább..
Annó én is azt olvastam mindenfelé,hogy megváltozik ilyenkor a tej íze,lehet hogy náluk is ez a helyzet a fogzáson kívül..
Más...
Nálunk pl a Dentinox meg az a másik kence (most nem jut eszembe a neve..) nem vált be sajnos.. :( ,de egy próbát megér! Nekem pl mikor fájt az ínyem és bekentem vele,akkor nekem jó volt utánna..,úgyhogy nem tudom hogy a kislányomnak miért nem volt jó...talán nem is a foga fájt,csak én gondoltam úgy..? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!