Mi a véleményetek a védőnőtökről?
Terhességem alatt egy vén banya volt a védőnöm,a terhestanácsdáson mindig 2-2,5órt kellett várni pokoli lassú volt.Neki a családja volt az első az hogy én hogy érzem magam azt lesz@rta de tényleg.Csak hú de kövér vagyok...holott 27hetesen voltam 70kg és 68kg-val kezdtem a terhességet.Szóval nem szerettem!
Aztán szerencsére nyugdíjba ment és kaptunk egy tüneményes,segítőkész,türelmes családanyukát neki is van 4gyermeke.Nahát hozzá lehetett menni mindig-mindig meghallgatott,segített ha tudott.Szóval nagyon szeretem mint embert is nem csak mint védőnöt!:)
Az én védőnőm olyan mintha nem is lenne! Másfél év alatt egyszer sem tette nálunk tiszteletét,még a teljes nevét sem tudom.
Elhordom a lányomat a kötelező tanácsadásra,ott találkozunk,de soha nem beszélgetünk,nem mond semmit!
Örülök, hogy ilyen sokatoknak jó tapasztala van a védőnőjével kapcsolatban!
Egy védőnő :)))))))))
Sajnos én nem osztom a véleményeteket! De igazán örülnék egy normális védőnőnek!
10-26 00:06 voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!