Hogyan oldottátok meg az együttalvást?
A babám 8 hónapos, és együtt alszunk 2-3 hónapos kora óta, mert egész éjszaka cicizik. Ez nem is volt eddig probléma, de mióta tanul kúszni-mászni, a párom vigyázban alszik mert a baba éjjelente vándorútra kel az ágyban:)
nem tudom, és nem is akarom külön altatni, mert nekünk így természetes, és a kiságyban amúgy se tudna aludni, hiszen amikor alszik az egyik oldaláról a másikra forog, és a kiságyban erre nem lenne helye. Kérlek a "miért kellett az ágyba szoktatni" válaszoktól kíméljetek, azok válaszoljanak, akinek szintén az együttalvás vált be
nálunk 11 hónapos múlt a kisfiunk és szintén 3 hós kora óta velünk alszik :) mi is szeretjük ezt a helyzetet. mi az ágy két szélén , a babócánk meg középen. néha dobálja magát, meg a cumit szoktuk adogatni, de ennyi csak.
ja és én most újra kismama vagyok :), de jó mert én a baloldalamon alszok a babának háttal és így nem rugja a hasam.
Ne féljen a férjed, nem fog ráfeküdni. mi ha csak hozzáérünk észrevesszük és arréb megyünk :)
mindne jót!!és ne foglalkozz a negatív válaszokkal....
Szia!
Nekem 2 lányom van. A nagyobbik 13 éves a kicsi, 1 éves.
A nagylányom is velünk aludt, 1 és fél éves koráig. utánna Ő maga ment a saját szobájába, ágyába. Soha nem volt gond, hogy köztünk aludt:)( Illetve velem, mert a párom, akkor kint dolgozott Németországban.)
A kicsi lány nappal az ágyában alszik, este velünk. Apa nem akarja betenni a kiságyba:), azt mondja örül, hogy velünk van.Ez így nekünk jó, ezt szeretjük:)rengeteg kritikát kapok ez miatt a barátnőimtől( nekik is van gyerekük, szigorú beosztás szerint élnek), de nem zavar. Nálunk is van napirend!!, és rengeteg vigyorgás, kacagás:):)Így boldogok a lányaim:)
Szerintem addig, amíg úgy gondoljátok, hogy Titeket nem zavar a babó az ágyban, addig nincs probléma.
Minden jót Nektek:)
Nálunk úgy van, hogy a kiságyába rakom este aludni, ott van a hálóban. Aztám mikor felébred enni, akkor veszem magunk közé, ez van, hogy már éjfélkor, van, hogy csak hajnalban van. Mi a szopipárnát raktuk a gyerek és apa közé, mert a párom is azon aggódik, nehogy véletlenül ráfeküdjön. :) Persze nem sok helyünk van, meg én már szeretném a saját szobájába szokatni, de nehezen vesz rá a lélek... jó még nekünk is így. A párom is kifejezetten örül, hogy köztünk van. Ja, és hogy még jobban kapjon szívinfarktust, aki elítéli a babás-alvást, nekünk még egy kutyánk is van, ő a lábamnál alszik szintén az ágyban... Ahhoz képest, hogy annak idején kicsinek találtuk az ágyat még kettőnknek is, "nő" mint a mesében a gomba... egyre többen vagyunk és mégis elférünk. :) Az én kisfiam is 8 hónapos.
Boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!