Van itt más anyuka is akit a gyerekei nem köszöntöttek fel Anyák napján?
Figyelt kérdés
Nem az apucinak lenne a dolga, hogy a 10 hós fiammal kimenjen a kertbe egy szál orgonáért és behozzák nekem?
A 9 éves meg este mondta, ja boldog anyák napját, miután szóvá tettem neki. :(
Tök szomorú vagyok.
Ezt érdemlem?
2009. máj. 4. 11:02
1/5 anonim válasza:
Szia! Én írtam a fölötted lévő kérdést. Én egy az egyben megértelek!!!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2009. máj. 4. 11:07
3/5 anonim válasza:
Szerintem igen is az apa dolga lenne felköszönteni az anyát, amíg a gyerek pici. Kitől tanulná meg máskülönben ha nem az apjától...sztem ezt beszéld meg a pároddal, h jobban figyeljen oda ezekre, és tanítgassa a kicsiket erre.
4/5 anonim válasza:
Szia.Igen,de én most nem is vártam el,a kislányom 6 hónapos,nem értene belőle semmit,majd jövőre.Mi így beszéltük meg a párommal,aki tisztában van vele,hogy az Ő dolga lesz :-)
5/5 anonim válasza:
Ja,azért a 9 évestől nem szép dolog,ő már tisztában van a dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!