Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek lesz, vagy van nagyon...

Kinek lesz, vagy van nagyon kicsi korkülönbség e gyerekei közözz?

Figyelt kérdés

Egy-másfél év.Kinek mikor érkezik,mennyi idős a kisebb,fiú lány?Hogy bírkoztok meg vele,miket szereztek be ami nem kellett de most mindenképp?

Szóval minden érdekel.

2010. márc. 30. 08:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekünk lesz,majd szeptemberben,17hónap lesz közöttük.Amit biztos beszerzünk az egy testvérkocsi,mert ugy jön a tél,kelleni fog még a nagynak is...egyébként én is még nagyon sok mindenben tanácstalan vagyok.
2010. márc. 30. 08:48
 2/11 A kérdező kommentje:

Szia.

Köszi a válaszod.Mibe vagy tanácstalan?

Mi is vettünk már kicsit,igaz Mi ikerkocsit vettünk mert 13 hónap lesz a különbség.

Van egy fiam,jön a lányom.

Mivel májusba érkezik a pici,ugy döntöttem a kislányt csak lányos ruhába öltöztetem,amikor meg csúszik mászik,a fiam ruhái is jók lesznek.(bár inkább uniszexek).Perzse ez nem azt jelenti,hogy nem kap csajos rucikat.

Foggalmam sincs mi az amit még bekéne szerezni.

Kiságy is an már másik,de a többit nemtudom.Majd menet közbe.

Félsz hogy milyen lesz a két csöppel??

2010. márc. 30. 08:58
 3/11 anonim ***** válasza:
na ez engem is érdekel, nemrég írtam ki a kérdésemet, hogy lehet 2 picivel bírni. Ma teszteltem pozit és 8 hónapos a babám.... Szóval 1 év 3 hónap lesz közöttük a korkülönbség. A nagyobbik lány, és nagyon reméljük,hogy most fiúnk lesz:)
2010. márc. 30. 09:03
 4/11 A kérdező kommentje:

Akkor én válaszóltam az előbb Neked.

Nállunk Fiú az első második lány.

2010. márc. 30. 09:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is válaszolni akartam a második válaszolónak,csak a babám kitörölte,és nem volt kedvem mégegyszer leirni.Dehogynem félek amugy.Azt sem tudom most vegyünk e mégegy kiságyat,vagy mit csináljunk,ami meg a babkocsi témát illeti teljesen tanácstalan vagyok.Már füstöl az agyam a sok testvérkocsitól amit megnéztem...ti milyet vettetek?
2010. márc. 30. 10:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Amugy én is próbálok pl.bodyból,rugiból uniszexet venni a lányomnak,bár még nem tudom mi lesz a másik,de van egy olyan érzésem hogy fiu.
2010. márc. 30. 10:10
 7/11 A kérdező kommentje:

Elösször úgy gondoltam elég az utazó ágy éjszakára,és nem veszünk.

De mivel ez a kis zsivány akkora erővel rendelkezik,hogy képes és feldöngeti,maradtunk a kiságynál.Igy a kicsinek is vettünk,igaz használtat.Egy alapos mosás,uj matrac és kéész.

Kocsiból ikerkocsit vettünk,bebyaktive-t(asszem igy kell írni),kicsit szükös,de a nagyobb utat kilehet bírni,a kisebb utakra sétálva megyünk,a picinek meg elég a sima kocsi.

2010. márc. 30. 10:25
 8/11 Bea24 ***** válasza:
A babáim között szintén 13 hónap lesz, én is kicsit aggódom. :S :) Szeptemberben érkezik a kistesó, de a nemét még nem tudjuk, egy 8 hós kislányom van. :) Bármi lesz, imádni fogom. Nekünk nagyon nem kell venni semmit, sok unisex rucija van a kislányomnak, ami jó lesz a picinek. Egy kiságyat kell beszerezni, amit az IKEA-ban néztem ki elég olcsón, és egy szép pólyát. Iker kocsin én is gondolkoztam, de a másodikon lakunk és fogalmam sincs, hogy hogyan vinném le őket. Van egy Titi Triton 2 in 1 kocsink, amihez van sport rész és mózes is és van egy esernyő kocsink is. Apa délig itthon van és 4 után is, majd jön velünk sétálni. :)Engem mindenki riogat, hogy nagyon nehéz lesz, de mások is megoldották már nem? :) Majd írhatnánk egymásnak, ha megszülettek a picik, hogy ki hogy bírja és milyen így. :) Üdv.: Bea, Luca és a Kis Pocaklakó :)
2010. márc. 30. 10:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is 8hónapos a kisfiam és szeptemberben érkezik a kistesó!Én is nagyon megijedtem tőle.Most már nagyon várom!!:)Mi testvérbabakocsit veszünk,azért abban szélvédettebb a kicsi hátul.Úgyis pont tél jön.Mi veszünk kiságyat még egyet.Én az éjszakáktól félek a legjobban,hogy felsírják egymást..Én egyelőre azt látom nagyon kaotikusnak...Napközben meg csak alakul valahogy..:)Ki kell alakítani valami rendszert.És lehetőleg azt,hogy a két manó egyszerre aludjon,hogy magadra is maradjon egy kis idő..Szerintem az eleje nehéz,de később sokkal egyszerűbb..Meg igazából egy iskolás gyerek mellett is nehéz egy mini babával..így leaglább hasonló figyelmet és kommunikációt igényelnek..

2010. márc. 30. 11:02
 10/11 A kérdező kommentje:

Ez jó ötlet,szerintem is tarthatnánk majd a kapcsolatot.

Szerintem talán az eleje lesz könyebb,mivel a kicsi még sokat alszik,de aztán már ő is csatlakozhat a játékhoz.

Köztem és tesóm közt 11 hónap van,és mi is felnőttünk rendessen.

Köszönöm a válaszokat,azért jó olvasni,hogy mások is vannak velem egy cipőbe.

2010. márc. 30. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!