Vannak itt olyan Anyukák akik kézben altatják babáikat? Mennyi ideig tart míg elalszik?
én mei tai-ban altatom és nagyon hamar elalszik. ahogy felkötöm a hasamra már szinte alszik is. átlagban 5 perc.
10 hó 9 kg
Nálunk kb. 9 hós koráig kézben, aztán ölben pár hétig, pár hónapig mellettem, most már az ágyában kb. 20 hós korától, most 22 hós.
Már csak arra emlékszem, hogy mellettem 20-30 perc alatt aludt el, kézben már nem is tudom. Mindig figyeltem és próbálgattam időnként, de nem erőltettem. Most ő akart egyik este az ágyába bemenni, azóta ott alszik el. Egyenlőre mellette vagyok, bár mostanában pár napja van hogy kiküld a szobájából, párszor visszahív, aztán elalszik. Kb. 19 hósan szokott le az éjszakai evésről is egyébként.
Én a védőnőtől kértem tanácsot, ő is sokáig maga mellett altatta a lányait, én így fokozatosan próbáltam egyáltalán magam mellett altatni is, mert először azt sem akarta, kézben is csak akkor volt jó, ha sétáltunk vele fel-alá. Elalvás után 10-20 perccel mindig betettem az ágyába és szépen aludt. Nálunk még csak most 11kg.
Uhh , nem irigyellek bennetek :(
Nem bántásból irom.
Pedig van miért irigykedned:) Nem bántásból írom, de szerintem sajnálhatod, hogy nálad ez kimaradt és nem altattad kézben a gyereked. Én mindig szívesen emlékszem vissza ezekre a pillanatokra és a hálás szemekre, mielőtt álomba szenderült.
Egyébként én akkor altattam, mikor álmos volt, így pár perc volt csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!