Vannak itt olyan anyukák akik néha maguk mellett altatják a babáikat?
Igen. Bár nálunk fura a helyzet, mert két éves koráig külön aludt el, a saját ágyában. Aztán egyszercsak néha átjött mellém, (naná hogy nem küldtem el), és úgy alszik el pár hete, hogy odabújik mellém, a fejére húzza a paplanját (mert azt mindig hozza magával) és hozzámsimulva alszik el pár pillanat alatt.. (isteni érzés, imádom!) :)
Aztán olyan 10-15 perc múlva viszem is a szobájába az ágyába, és reggelig ott alszik. :) 27 hónapos.
Igen, de nálunk is úgy van, hogy elalszik mellettünk majd beleteszem az ágyába (ami fél méterre van amúgy tőlem) és alszik reggelig. De ha a foga bántja éjszaka, akkor is mellénk teszem és ha vissza aludt, akkor rakom vissza a kiságyába.
1 éves kislány anyukája
Az én kisfiam már születése óta (már a kórházban is)velem alszik.Csak nappal alszik a kiságyba.
Próbálgatom éjszakára is bele rakni,de nem tud aludni benne,mert mindig felriad.És az az igazság,hogy nekem hiányzik amikor nem fekszik mellettem.
Ha beteg akkor bemegyek hozza aludni.3 embernek nem kenyelmes az agy es a ferjemmel igy egyeztunk, meg, hogy akkor en at megyek a lanyunkhoz, ha indokolt.
Amig szopizott addig egyutt aludtunk, mert keves volt a tejem es volt, hogy egesz ejszaka a cicivel a szajaban szundikalt.Ha megehezett evett aztan mar vissza is aludt, igy nem voltam olyan hulla.
Bezzeg amikor tapszerezesre kerult a sor, mar kikeszultem :(
Hajnalig a saját ágyában alszik, aztán jön közénk, és még alszunk egy kicsit.
Van az ő szobájában is egy kanapé, és ha olyan van, akkor ott alszunk a gyerekkel. Pl. az apját most műtötték és félünk, nehogy megüsse vagy megrúgja.
Havonta kb. 4x alszik felem a kislányom. Az apukája műszakba dolgozik, és amikor éjszakás, néha velem alszik. Másnap megint a kiságyba.
13 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!