Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak itt olyan anyukák akik...

Vannak itt olyan anyukák akik néha maguk mellett altatják a babáikat?

Figyelt kérdés
gondolok én arra ha nem tud visszaaludni,beteg stb
2011. márc. 1. 23:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen. Bár nálunk fura a helyzet, mert két éves koráig külön aludt el, a saját ágyában. Aztán egyszercsak néha átjött mellém, (naná hogy nem küldtem el), és úgy alszik el pár hete, hogy odabújik mellém, a fejére húzza a paplanját (mert azt mindig hozza magával) és hozzámsimulva alszik el pár pillanat alatt.. (isteni érzés, imádom!) :)

Aztán olyan 10-15 perc múlva viszem is a szobájába az ágyába, és reggelig ott alszik. :) 27 hónapos.

2011. márc. 1. 23:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Nálunk mindhárom gyerek (3ésfél éves, két éves, három hónapos) saját ágyában alszik el. Aztán olyan 4-5 órakor hajnalban mind megérkezik, s reggel már öten ébredünk!
2011. márc. 1. 23:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen, de nálunk is úgy van, hogy elalszik mellettünk majd beleteszem az ágyába (ami fél méterre van amúgy tőlem) és alszik reggelig. De ha a foga bántja éjszaka, akkor is mellénk teszem és ha vissza aludt, akkor rakom vissza a kiságyába.

1 éves kislány anyukája

2011. márc. 1. 23:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam már születése óta (már a kórházban is)velem alszik.Csak nappal alszik a kiságyba.

Próbálgatom éjszakára is bele rakni,de nem tud aludni benne,mert mindig felriad.És az az igazság,hogy nekem hiányzik amikor nem fekszik mellettem.

2011. márc. 2. 00:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Én abba a táborba tartozom,ahol ez az alapállapot...Egy ideig betettem a kiságyába,mert szopival aludt el,s még ma is...19 hónapos.De mivel olyan mozgást produkál,amihez kicsi volt a kiságy,vagyis körb-körb forog,ezért mindig felébredt.Egyszer ezt megelégeltem,s eleve ott mrad.Igaz,a párom orrba,szájba,szembe rugást,ütést stb. szenvedett el igen gyakran,ezért ő átköltözött a franciaágyról egy heverőre.Na,most jön a kövezés...tudom.A dologhoz azért hozzátartozik,hogy az a heverő kettőnknek is elég...
2011. márc. 2. 00:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha beteg akkor bemegyek hozza aludni.3 embernek nem kenyelmes az agy es a ferjemmel igy egyeztunk, meg, hogy akkor en at megyek a lanyunkhoz, ha indokolt.

Amig szopizott addig egyutt aludtunk, mert keves volt a tejem es volt, hogy egesz ejszaka a cicivel a szajaban szundikalt.Ha megehezett evett aztan mar vissza is aludt, igy nem voltam olyan hulla.

Bezzeg amikor tapszerezesre kerult a sor, mar kikeszultem :(

2011. márc. 2. 00:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindig velem alszik, 15 hós a kisfiam.
2011. márc. 2. 06:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Hajnalig a saját ágyában alszik, aztán jön közénk, és még alszunk egy kicsit.

Van az ő szobájában is egy kanapé, és ha olyan van, akkor ott alszunk a gyerekkel. Pl. az apját most műtötték és félünk, nehogy megüsse vagy megrúgja.

2011. márc. 2. 08:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Heti kétszer alszik velem a kisfiam,amikor az apukája éjszakás,ez inkább nekem jó,minthogy ő igényelné.Másnap újra a kiságyában alszik,de velünk egy szobában.6 hónapos.
2011. márc. 2. 11:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Havonta kb. 4x alszik felem a kislányom. Az apukája műszakba dolgozik, és amikor éjszakás, néha velem alszik. Másnap megint a kiságyba.

13 hós

2011. márc. 2. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!