Elfelejti a babám? Nem lesz lelki baja?
Emberek vagyunk, előfordul, hogy elszakad a cérna. Szintem éppen eléggé szörnyen érzed magadat ahhoz, hogy soha többé ne forduljon elő hasonló. Majd odafigyelsz a reakcióidra kicsit jobban és nem csúszik ki a kontroll a kezeid közül. Ennyi.
a kisfiadba nem hiszem, hogy mély nyomot hagyna, talán inkább a meglepődöttség dominált benne, hisz anyától eddig nem tapasztalt ilyet. Ha félen, akkor nem tudtad volna megnyugtatni ilyen könnyen és a napközbeni viselkedésén is érezted volna hogy valami nem stimmel. Úgyhogy nyugi.
Nekem 3 és 1.5 évesek a gyerekeim. Egyetlen egyszer adtam egy maflást a nagyobbnak, és annyira-de annyira bántott a dolog, hogy soha többet egyiket sem ütöttem meg semmiért, még a kezükre se csapok soha. Nekem egyszerűen nem fér bele - hozzáteszem, én anno sok nevelési célzatú pofont kaptam és nem lettem lelkibeteg. És igaz, hogy ezt hoztam példaként a puttonyomban, de én vagyok a példa rá, hogy lehet tudatosan kontrollálni a hirtelen indulatokat.
Neked is menni fog, nyugi :-)
Ugyan már! Nehogy ezen pörgesd most magad!
Elfelejti.
Nálad pedig elszakadt a cérna, fáradt vagy, kimerült...
Próbálj meg pihenni! (amikor lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!