Elfelejti a babám? Nem lesz lelki baja?
Fúú. szegényke! Nagyon rosszul érezheted magad! Nem szép dolog persze, de sajnos a legjobb családokban is előfordul az ilyesmi. Fontos, h nem forduljon elő többször, ebből tanulván, próbálj meg több türelemmel lenni, ami nagyon nehéz, kemény feladat.
Sztem, ha egyszeri alkalomról van tényleg szó, akkor nem lesz gond, és már nem is emlékszik rá. Esetleg még éjjel legyél mellette, amikor alszik, ha rosszat álmodna, simogasd meg, nyugtasd meg, h ott vagy... bár sztem erre sem igazán lesz szükség, de én ezt tenném, h nyugodtabb legyek.
Ha egyébként jó, igazán szerető a kapcsolototok, akkor nem lesz semmi gond, holnap már tuti nem fog emlékezni rá, csak fontos, h máskor ne így reagáls, bármennyire nehéz milliószor el kell nekik magyarázni, h mit nem szabad stb. Sok sikert és ne aggódj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!