Gyerekem apja semmibe vesz. A gyerekét imádja, de elfelejti hogy én is létezem. Mit tehetnék? Nálatok is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 10:19
2/10 anonim válasza:
Volt, nem is vagyunk már együtt.
3/10 anonim válasza:
Sajnos nálunk is ez volt. Mindenfélével próbálkoztam (meglepirandi, szexi ruhák, pszichológus), de a helyzet nem változott, így elváltunk. Próbálj meg beszélni Vele arról, hogy ez a helyzet Neked nem jó és szeretnéd, ha Téged is észrevenne. Menjetek el kettesben valahová!
4/10 A kérdező kommentje:
Hihetetlen milyen apróságokon elcsúszhat egy kapcsolat. Szomorú, miért nem lehet odafigyelni a másikra :(
2010. jún. 24. 11:36
5/10 anonim válasza:
Szia! A férfiak valahogy másképp működnek mint mi, nálunk mindig nekem kell észnél lennem. Miért nem teszel valamit hogy ne így legyen? Ne várj a csodára mert rámegy a kapcsolatotok, hívd fel újra a figyelmét magadra, muszáj tenni valamit a jó kapcsolatért, de a férfiak ilyen bambák! Ne légy rest, igenis dobd be magad hogy újra visszajöjjön az az érzés!
6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jól fogalmaztál. BAMBÁK
2010. jún. 24. 12:51
7/10 anonim válasza:
Valahol azt olvastam, hogy ilyen esetben rá kell venni a férjet, hogy pelenkázza be egy párszor a babát. A kakis pelusoktól hátha elmúlik a rózsaszín szemüveg, és téged is észrevesz.
8/10 anonim válasza:
Még a kakis pelustól sem múlik el...:(
9/10 anonim válasza:
volt hogy igy ereztem en is,mindha nem is lennek aztan egyszer leultettem es elmondtam neki mennyire faj ez nekem es mondja meg miert teszi ezt velem.a valasza az volt hogy nezzek magamba es tegyem fel a kerdest hogy en mennyit foglalkozom ovele.es akkor jottem ra hogy en teljesen atadtam magam a gyereknek es a ferjem meg hanyagoltam es amikor mar o sem kozeledett akkor szurt szemet hogy el vagyok hanyagolva.Azota probalok en is odaadobb lenni es nekem is jo es o is ujra eszrevesz.probald ki mert neha mi vagyunk akik elfasulnak.remelem nalatok is ez a gond es megoldjatok egyutt:-)sok sikert.odafigyeles,kedvesseg es akkor joggal varod majd te is.szurkolok neked:-)
10/10 anonim válasza:
Én tegnap megkérdeztem tőle, hogy jobban szeret-e mióta szültem neki egy gyereket és azt mondta inkább a gyereket szereti jobban. Én is a gyereket szeretem jobban ez egyértelmű, de ezt valahogy máshogy is megfogalmazhatta volna... De ettől függetlenül nem mondhatom, hogy nem jó a kapcsoltunk, csak néha megbánt mert figyelmetlen. Olyan mintha kihagyna az életéből... nem tudom lehet én reagálom túl a húzásait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!