Miért ad sok szülő rágcsálni valót, nasit a babának?
Sokszor olvasom itt, hogy kekszet, kölesgolyót, babapiskótát adnak a babának csak úgy rágcsálni.
Én azt nem értem, miért kell rászoktatni őket? Ha nem éhes, ne nassoljon, ha meg éhes, akkor meg kell etetni. Persze ez az én véleményem.
De nagyon kíváncsi vagyok, mi az oka, hogy ennyien szoktatják rá a babát az etetések közti nassra.

Hát azért kemény ez a lepontozás..
11:44es vagyok. Tényleg botrányos dolog, hogy ellenzem a nassolást, de szoktam gyümölcsöt meg kenyérdarabot adni a kislányomnak! Fúj de milyen vagyok már!
Ja meg, hogy képzelem én, hogy ezeket rágja, mikor rághatja a félig pépeset is vagy a rágókáját..
Csak tudjátok nem hülye a gyerek és mikor látja, hogy az apja almát eszik, akkor ő is szeretne almát rágcsálni, mert utdja, hogy mi az. Ha meg a család eszik, ő is részt akar venni benne, hát olyan kenyeret adok neki, ami tudom, hogy miből van.
Belegondolva tényleg nagy bűn, hogy ezeket rágja (nem rendszeresen, úgyhogy nem nevezném nassolásnak)!

Köszi, kedvesek vagytok!:)
Nem a lepontozás a lényeg amúgy, hanem, hogy nem értem miért. Egy "nassolás-ellenes" kérdésre adtam egyetértő választ és erre lepontozódok.. lehet valamelyik bébipudingot gyártó cég beépített lepontozóinak áldozata lettem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!