Pár hetes babának és mamájának mit vigyünk látogatáskor?
Még csak 2 hetes,de pár hét múlva szeretnénk meglátogatni.
Megvan mindene,kérdeztük az apukát, "nem kell semmi".
De üres kézzel mégse illik.
Kollégánk,jó barátunk az apa és az anya is.(Párommal mennénk ketten)
Mit vigyünk?
Én pl. rosszul voltam amikor a kisfiam a 10. csörgőjét kapta amivekkel azóta sem játdzott, pedig már 2 éves, egyszerűen nem érdekelték. Bár lehet ennek az is az oka - és ezt tanácsként is mondom - hogy műanyag csörgőt nem mertem neki adni, nehogy a fejére ejtse a plüssökkel pedig az a baj, hogy általában mindegyikből jön a "szőr" - az a valami ami benne van. A kisruha esetleg jó választás lehet, viszont szerintem ne az átlagos body, rugi kombinációt vedd, abból is ezret kap a baba a rokonoktól és 2-3 hét alatt kinövi. Mi anno a barátnőmtől (kolléganőmtől) egy melegítőt kaptunk 74-es méretben imádtam, azóta is megvan, most a kislányom fogja örökölni :) A kozmetikai szer amiket dm-ben lehet venni babáknak megint nem jó, mert egyrészt egy jó darabig a baba úgy is csak gyógyszertárit használhat, másrészt rengeteg babának érzékeny a bőre az ilyen szerekre.
Ami most nekem legjobban tetszik és nagyon örülnék ha majd januárban a kislányom kapna :) a pelenkatorta. Szerintem nagyon hasznos ajándék, ahogy előttem is írták a pelust, de mégsem csak úgy odadobsz egy csomaggal. Nem tudom láttál-e már ilyet, linkelek neked:
Igaz ez csak rengeteg fotó, de az tuti, hogy a DM-ben lehet ilyet venni/csináltatni.
Vagy egy játék esetleg amit ugyan nem kaptunk hanem én vettem most a kislányomnak, anno a kisfiam is imádta az ilyet és most a hugiét is nyúzza, még mielőtt megszületne:
Bár itt már kérdés, hogy mennyit szántok rá.
Hű, de hosszú lettem, bocsi, de azért remélem tudtam segíteni egy picit.
12:49
tetszik a pelenkatorta,de elsőre az ugrik be,hogy azért el nem fogy 2 nap alatt,akkor lepi a por mig elfogy? nekem nem tűnik túl higiénikusnak
de a játék aranyos a másik linken
összeghatár végülis nincs annyira,bár 20-30ezernél nem lesz több erre
Pelenkát nem szeretnék,anyagilag jól állnak.
Abból kiindulva sem szeretnék,emlékszem öcsém megszületett (nagy korkülönbség van köztünk),anya csak fogta a fejét,hogy de ő nem szereti a huggiest
Ha anyagilag jól állnak, nem kell nekik semmi, és neked sem tetszenek az ötletek, akkor csak olyan dolgokat vigyél, amit egy normális, egyszerű látogatáskor is vinnél: pia apukának, csoki anyukának...
Én az unokahúgomnak a következőket fogom vinni hamarosan (most 2 hetes): kocsicipő, nagyobb rugdalozó (74-es hogy később jó legyen), egy plüss zsiráf, ami csörgőszerűség is és babkézzel könnyen megfogható, mert vékony (lányomnak ilyen volt és imádta), babás fotóalbum, popsitörlő.
Nem irtam hogy nincs ami tetszene ötlet.
A keljfeljancsi pl nagyon tetszik,illetve a linkelt akasztós játék is.
törlőkendőből milyet? magamtól johnsonst vennék
12:49-es vagyok.
A popsitörlő szerintem azért nem jó, mert egy babának az első évben ajánlatos egy fajta popsitörlőt használni és - hacsak nem tudod, hogy milyet használnak - nagyot lehet bukni vele. A pelenkatorta inkább csak jópofa, mert úgyis - pont amilyen okokat írtál, amiatt - valószínűleg amint eljöttök úgy is szétszedik és elpakolják. Bár nekem mégis tetszik. Nem tudtam milyen összeghatár van nálatok, ezért nem mertem írni, de így már egyszerűbb szerintem egy picit :) Amit a barátnőmtől kaptunk a melegítő az egy Zara volt. Már csak a márka miatt is imádom, nem silány kínai minőség... Szerintem ha ruhában gondolkodsz, mindenképpen valami márkást válassz, azt szívesebben ráadja az ember a gyerekére. Főleg ha ők is tehetősebbek gondolom, nem ad rá egy akármit...
A törlőkendő kérdéshez: :)
A Dm-ben lehet kapni (saját márkás) zöld csomagolású babylove törlőkendőt. Nagyon szupi,nagy és jó nedves. 80-db van egy csomiban és aloeverás-kamillás. Mi ezt használjuk már elég rég óta,mivel a többi kicsinek,vagy büdinek,vagy nem elég nedvesnek bizonyult,így ez nagyon bevált nálunk. Csak ajánlani tudom! :) Ja..és lehet kapni 4X80-as kiszerelésűt is,ha nem csak 1-2 csomit akarsz venni belőle.!
Anyukának ha ismeritek,hogy milyen csokit szeret,akkor abból biztosan vinnék,mivel én is faltam annó rendesen szoptatás alatt.. :)
Babának meg ha ilyen sokat szeretnétek költeni,akkor egy ilyen hintát: [link]
Mi is kaptunk egy ugyanilyet és nagyon szupi volt,mert akár aludni is simán elaludt benne. Nem tudom,hogy újonan lehet-e még ilyet kapni,de remek kis készülék! :)
A 80-as felett-et csak elírtad, vagy tényleg arra gondoltál? Mert a fiam 4 kilóval született és most 10 hónaposan adok rá 80-as ruhákat. Mondjuk előbb-utóbb belenő :))
Szerintem is popsitörlő, mi kaptunk egy ilyet anno: [link]
magamtól ilyet nem vettem volna, mert hülyeségnek tartottam, nna ez volt az abszolút kedvenc pár hónaposan már próbálta megfogni a macit, vagy lökdöste, stb. Anyukának csoki, virág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!