Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha valakit nem kívántok látni...

Ha valakit nem kívántok látni a kórházban látogatáskor, hogyan oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Hamarosan szülök és a 9 hónap alatt anyám fel sem keresett.Mivel szüleim elváltak én apámnál nevelkedtem,anyám meg elköltözött.Nem mondom h fényes volt a viszonyunk de azért beszéltünk,néha találkoztunk.Mióta terhes vagyok fel sem keresett,és még sértő megjegyzéseket is tett rám és a babámra.Nem hiszem h érdeklődni fog még a továbbiakban,de mit tennétek a helyembe ha bejönne a kórházba látogatni?Nyilván ki nem küldhetem,de szerintem még én fogom zavarban érezni magam.Nincs szükségem a cinikusságára,mert az.és őszintén szólva jobb lenne ha be sem jönne.Mit tanácsoltok?
2010. aug. 12. 15:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nincs ki értesítse akkor nem fogja tudni hogy hol, mikor szülsz.

A kérdésed nem lehet egy remény, hátha még is bemegy és normális lesz? kicsit nekem úgy tünik mintha reménykednél hogy normál anyaként normál nagymamként fog viselkedni és örül a te boldogságodnak.

De szerintem egyszerüen ha bemegy akkor fogadd ahogy mást is, örömmel, ha úgy érzed most pedig túl sok, és megbánt stb... akkor mond neki hogy menjen inkább el. ha nagyon kínosnak érzed elküldeni akkor mond hogy fáradt vagy stb...

2010. aug. 12. 15:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem kell félj tuti nem fog bemenni! Ha mégis ráveszi magát mondd neki hogy rosszkor jött 5 perc mulva a kicsit viszed vissza a csecsemősökhöz téged meg a dokid vár vizsgálatra majd elköszönsz.

könnyű szülést!! és kitartást!

2010. aug. 12. 15:24
 3/9 A kérdező kommentje:
az a baj h nővérem biztos szól neki amikor meg lesz a pici,de nem reménykedem benne,csak rossz h ilyen egy anya,de nem kívánja egyik porcikám sem,amúgy ő világ életében ilyen volt,nem fog változni és nem is reménykedem.
2010. aug. 12. 15:25
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2010. aug. 12. 15:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Elkéne beszélgetned a nővéreddel, hogy TE köszönöd szépen de NEM kérsz anyádból, ne mondja el neki. Neki tökmindegy, neked zavaró és idegesítő, nem kell egy okoska kotnyeles közbenjárása.
2010. aug. 12. 15:37
 6/9 A kérdező kommentje:
na igen...igy is mindig beszél rólam h épp mikor mi van velem,ettől függetlenül nem vagyunk rosszba,sőt nagyon jóba vagyunk,de már szóltam neki h ne fecsegjen rólam
2010. aug. 12. 15:38
 7/9 anonim ***** válasza:
ha terhesen nem érdekled, miért látogatna meg a kórházban?!
2010. aug. 12. 19:07
 8/9 A kérdező kommentje:
mondjuk,ja...ebbe úgy bele sem gondoltam
2010. aug. 12. 21:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Hozzám beállított.

A testvéremmel tartottam a kapcsolatot, írtam neki egy smst, hogy szülök, legkésőbb éjjel meg lesz a baba. Délben már bent is voltak babát nézni.

Gondolhatod, az állam potyogott, hogy jé bedugta az orrát hozzánk, biztos felvehetem és társaival teljesen normálisan viselkedett, pedig a 9hónap alatt rám se bagózott.

Én szerettem volna, ha a páromon kívül más nem csaplat be hozzám szülés után, hosszú vajúdás, bababarát kórház, és egyik látogató jött a másik ment, hiába kértem, hogy ne jöjjenek, egy 10órás alvó baba és a 3napos alvó baba között nincs sok különbség... Mégis azok is akikkel majd 4hónapos koráig együtt éltünk jöttek, hogy babázzanak.

Legszívesebben üvöltöttem volna, és az apákon kívül senkit nem engednék be látogatni...

2010. aug. 13. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!