Ha valakit nem kívántok látni a kórházban látogatáskor, hogyan oldjátok meg?
Szerintem ha nincs ki értesítse akkor nem fogja tudni hogy hol, mikor szülsz.
A kérdésed nem lehet egy remény, hátha még is bemegy és normális lesz? kicsit nekem úgy tünik mintha reménykednél hogy normál anyaként normál nagymamként fog viselkedni és örül a te boldogságodnak.
De szerintem egyszerüen ha bemegy akkor fogadd ahogy mást is, örömmel, ha úgy érzed most pedig túl sok, és megbánt stb... akkor mond neki hogy menjen inkább el. ha nagyon kínosnak érzed elküldeni akkor mond hogy fáradt vagy stb...
szerintem nem kell félj tuti nem fog bemenni! Ha mégis ráveszi magát mondd neki hogy rosszkor jött 5 perc mulva a kicsit viszed vissza a csecsemősökhöz téged meg a dokid vár vizsgálatra majd elköszönsz.
könnyű szülést!! és kitartást!
Hozzám beállított.
A testvéremmel tartottam a kapcsolatot, írtam neki egy smst, hogy szülök, legkésőbb éjjel meg lesz a baba. Délben már bent is voltak babát nézni.
Gondolhatod, az állam potyogott, hogy jé bedugta az orrát hozzánk, biztos felvehetem és társaival teljesen normálisan viselkedett, pedig a 9hónap alatt rám se bagózott.
Én szerettem volna, ha a páromon kívül más nem csaplat be hozzám szülés után, hosszú vajúdás, bababarát kórház, és egyik látogató jött a másik ment, hiába kértem, hogy ne jöjjenek, egy 10órás alvó baba és a 3napos alvó baba között nincs sok különbség... Mégis azok is akikkel majd 4hónapos koráig együtt éltünk jöttek, hogy babázzanak.
Legszívesebben üvöltöttem volna, és az apákon kívül senkit nem engednék be látogatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!