Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ma szült a barátnőm. Mit...

Ma szült a barátnőm. Mit vigyek neki a kórházba holnap a látogatáskor?

Figyelt kérdés
Mit illik ilyenkor vinni? Nem olyan közeli barátnőm, de gyakran beszélünk, mert én is babát várok, és másfél hónapom van még hátra. Virágot? Üdítőt? Vagy valami mást?
2011. ápr. 14. 22:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A virágnak nem biztos, hogy lesz helye. Én is kaptam, de még a saját cuccaimnak is alig volt hely az éjjeli szekrényen, nemhogy a virágnak. Szóval kórházban nem praktikus szerintem. Enni- vagy innivaló az jó ötlet, gyümölcsök, ilyesmi. Mást ne vigyél,majd ha otthon látogatod meg. De akár meg is kérdezheted, hogy mit kér.
2011. ápr. 14. 22:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Ivólét(narancsot ne az állitólag hasfájást okoz babáknál),vagy ásványvizet.Kell a sok folyadék a szoptatás miatt és egy kis rágcsálni valót(bonbon).Virágot sok helyen nem engednek bevinni.
2011. ápr. 14. 22:48
 3/12 anonim ***** válasza:
54%

Vigyél sima szénsavmentes ásványvizet (a szénsavas nem jó ötlet, a barackos ital sem, a körtés sem.mindegyiket ittam sajnos és gondot is okozott a babánál, hasfájást....)de már tudom mit ne kellett volna inni, banánt sem.

Csokinak én is örültem.

2 kisfiú anyuja

2011. ápr. 14. 22:55
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a barátnőmnek januárban vittem péksütit,a kedvenc csokijait,és gyümölcslevet.

2011. ápr. 15. 06:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Én kaptam csokis kekszet, ásványvizet, meg sajtos tallért. Nagyon örültem neki:DDD
2011. ápr. 15. 06:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Mentes víz, és főzzél neki szoptatós teát, jó nagy üveggel vigyél, annak Én nagyon örültem, azt Ő ott úgysem nagyon tud főzni, gondolom Neked meg úgyis van otthon már, ha készülsz babázni(gratula!)

Meg a babának vinnék egy kiskesztyű, mert össze-vissza kapargatják magukat, ha már van neki akkor is jól jön még1, mert a tejcsitől úgyis hamar koszolódik. C&A, H&M, bababoltokban kapható, 2-300 ft.

2011. ápr. 15. 07:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Én 8 hete szültem,vizet kértem vizzel :) a nassolni valót kérdezd meg szerintem mit enne, mert pl. nekem annyi hülyeséget hoztak... :)
2011. ápr. 15. 09:26
 8/12 anonim ***** válasza:

tényleg nagyon kevés a hely kh-ban, úgyhogy kicsi és kevés dolgot vigyél

pl győri zabfalatok (csokit inkább ne, sokaknak elég nehézkes a nagydolgot végezni, pláne ha a csokitól még szorul is a dolog...), korpovit keksz, aszalt gyümölcs.

főzhetsz neki szopisteát is, de vigyázz, ne legyen túl tömény, mert az pocakfáját okozhat, meg a rostos üdítők is, úgyhogy inkább szűrtet vigyél (valami minőségi, fincsit, amire az ember általában sajnálja a pénzt :-) )

a párommal én folyton pizzát és kaukázusi kefírt hozattam, őrültmód jólesett.

anyukám madártejet hozott, nagymamám meg méretes sütit, ezek is vérré váltak azonnal bennem :-)

2011. ápr. 15. 09:45
 9/12 anonim ***** válasza:
csokinak én is örültem.Elvileg gyümölcsöt szoktak vinni,de én már azon gondolkodtam hogy kiálok a folyosóra árulni mert annyit kaptam.Utolsó nap anyum hívott hogy mit vigyen egyből azt mondtam:Mindegy csak gyümit NE!!Nem kelemetlen felhívni és megkérdezni hogy őszintén mondja meg hogy mi kíván és azt viszel neki.A péksütinek én is örültem volna.Huh meg olvastam a madártejet az sem rossz lehet ma csinálok is egy adagot:)))bocsi a kitérőért:P
2011. ápr. 15. 10:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem otthon sutott sajtos meg tereptos pogacsat hoztak. :) Talan ennek orultem a legjobban. Meg keszitettek egy nagy tal madartejet. :) Ezenkivul en is kaptam asvanyvizet, ropit, csokit. Mindennek nagyon orultem. Garatulalunk kepeslapot is kaptam.
2011. ápr. 15. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!