Ma szült a barátnőm. Mit vigyek neki a kórházba holnap a látogatáskor?
Vigyél sima szénsavmentes ásványvizet (a szénsavas nem jó ötlet, a barackos ital sem, a körtés sem.mindegyiket ittam sajnos és gondot is okozott a babánál, hasfájást....)de már tudom mit ne kellett volna inni, banánt sem.
Csokinak én is örültem.
2 kisfiú anyuja
Szia!
Én a barátnőmnek januárban vittem péksütit,a kedvenc csokijait,és gyümölcslevet.
Mentes víz, és főzzél neki szoptatós teát, jó nagy üveggel vigyél, annak Én nagyon örültem, azt Ő ott úgysem nagyon tud főzni, gondolom Neked meg úgyis van otthon már, ha készülsz babázni(gratula!)
Meg a babának vinnék egy kiskesztyű, mert össze-vissza kapargatják magukat, ha már van neki akkor is jól jön még1, mert a tejcsitől úgyis hamar koszolódik. C&A, H&M, bababoltokban kapható, 2-300 ft.
tényleg nagyon kevés a hely kh-ban, úgyhogy kicsi és kevés dolgot vigyél
pl győri zabfalatok (csokit inkább ne, sokaknak elég nehézkes a nagydolgot végezni, pláne ha a csokitól még szorul is a dolog...), korpovit keksz, aszalt gyümölcs.
főzhetsz neki szopisteát is, de vigyázz, ne legyen túl tömény, mert az pocakfáját okozhat, meg a rostos üdítők is, úgyhogy inkább szűrtet vigyél (valami minőségi, fincsit, amire az ember általában sajnálja a pénzt :-) )
a párommal én folyton pizzát és kaukázusi kefírt hozattam, őrültmód jólesett.
anyukám madártejet hozott, nagymamám meg méretes sütit, ezek is vérré váltak azonnal bennem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!