Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ma szült a barátnőm. Mit...

Ma szült a barátnőm. Mit vigyek neki a kórházba holnap a látogatáskor?

Figyelt kérdés
Mit illik ilyenkor vinni? Nem olyan közeli barátnőm, de gyakran beszélünk, mert én is babát várok, és másfél hónapom van még hátra. Virágot? Üdítőt? Vagy valami mást?
2011. ápr. 14. 22:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én a gyümölcslének örültem legjobban, meg a sütinek :) Nem volt nagy étvágyam szülés után, de a süti nagyon jólesett.
2011. ápr. 15. 12:26
 12/12 anonim ***** válasza:

A baratnom szuleszno, mindig hangsulyozta, hogy viragot soha senkinek ne vigyek, nekem se hozzanak, mert nem igazan esszeru dolog az ujszulott melle viragport vinni. Allitolag vannak korhazak, ahol a gyermekagyas reszlegre be sem engedik a viragzo viragot, csak a zoldfelet.

Amit en vinnek: asvanyviz (szensavmentes), de en nagyon orultem a gyumolcslenek is. Vihetsz nasit nyugotan, ha tudod, hogy mit szeret, muzlit, vagy csokifelet inkabb, esetleg szenhidratos nasikat, perec, ropi, taller, pogi, ilyesmi.

En nem vagyok egy nagy evo, de szules utan mindent felfaltam volna, nem voltam faradt, de nagyon ehes, plusz sokat unatkoztam a korhazban, mert a fiam aludt allandoan, mint a bunda, igy filmet neztem. Kozben minden behozott nasit felfaltam.

Ami meg vicces otlet, de jol johet: en a baratnomtol kaptam kiporciozva apro penzt. 10-20-50 forintosok voltak apro kis selyembatyukba csomagolva (nem batyu volt, csak szatenos anyag kockara vagva, kozepebe rakta a penzt es osszefogta, mint egy batyut, vekony szalaggal megkototte). Ebbol kaptam otot. Elso korben elkepzelni sem tudtam, hogy mire jo, azt hittem valami ujabb babona, amirol nem tudok.

De kozben nem az volt, hanem egy nagyon is szemelyes ajandek: tudta jol, hogy odaig vagyok a gepi forro csokiert es kakaoert, kb minden utamba kerulo automatat kiprobalok es a szuleszet elotti varoteremben volt egy igen jo minosegu automata. A baratnom pedig kakaora, forro csokira valo apropenzt csomagolt be igy. :-D

Nekem nagyon tetszett, szuper otlet volt.

2011. ápr. 15. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!