Csak én vagyok ilyen maradi? Vagy megint én látom rosszul?
Figyelt kérdés
4 hónapos a kisfiam, csak anyatejes, és szeretném, ha a . hónapig az is maradna. Mindenki maga dönti el, hogy mikor kezdi el hozzátáplálni, és nem is érdekel, mert ez rá tartozik. De azt azért túlzásnak tartom, amikor egy 4.5 hónapos gyereknek kifli van a kezében! Azért 4.5 hónaposan ezt még csak nem kéne, nem?2011. okt. 11. 20:30
31/41 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. :) Mennyi igazságot írtál le... Látod ez eszembe sem jutott. :) Tényleg ahány védőnő/orvos, annyi vélemény. Tudom, hogy nem kényszerít senki. És tényleg nem vagyok kibukva rajta, ismétlem, csak meglepődtem, mert nem tudtam, hogy ilyenkor már szoktak/lehet adni kiflit. :) Kellemes napot!
2011. okt. 13. 13:35
32/41 anonim válasza:
:) Rendben! Örülök, ha tudtam valami használhatót írni! :)
Sok boldogságot a kicsidhez!
33/41 anonim válasza:
szia! hogyan teszed bele a lisztet? rántással vagy nyersen vagy búzadaraként?
34/41 anonim válasza:
Nekem a doki búzadarát javasolt a háztartási kekszet semmi képen. Mondjuk nem is értem,hogy miért ez van az ajánlásban. Persze adok a gyereknek én is háztartási kekszet ( kb 10 hónapos korától) na de hogy ez legyen a legelső "szilárd" étele?
36/41 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is új volt. Mondta a védőnő, hogy gyümilébe tegyem, és azt adjam a babának, de mivel mondtam, hogy még nem szeretném hozzátáplálni, mondta hogy akkor fejjek le tejet és egy kiskanálnyiba egy pici lisztet simán tegyek bele, és úgy adjam oda neki, így be lesz vezetve.
2011. okt. 13. 20:14
37/41 anonim válasza:
azért meglepő,mert a nyers lisztben lehet egy csomó minden,ami nem a baba gyomrába való. ráadásul nem is lehet nagyon finom. szerintem akkor inkább csinálj neki anyatejbegrízt vagy vegyél tojásmentes tésztát, főzd ki és kész.
38/41 A kérdező kommentje:
Hát pedig tényleg ezt mondta. :)
2011. okt. 13. 21:32
39/41 anonim válasza:
Ne olyat adj,az előttem író jól írta.A penny-be van olyan olcsó fajta tészta amibe nincs tojás.A kisfiam azt sokat ette.(nem allergiás semmire)Nyers lisztet enni?!Az a védőnő...:S Legalább ilyen hülyeséget ne mondana.FUllaszt így a liszt.
40/41 anonim válasza:
Ugyan olyan hülyeség, mint a háztartási keksz. :x
A legjobb ilyen picinek a búzadara, mert a tésztát szerintem nem lehet úgy leturmixolni, hogy ne legyen darabos (nekem legalább is nem sikerült).
Vagy van a DM-ben sajátmárkás grízpép, én ezt adtam vagy búzadarát és mind a kettőt szívesen ette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!