Csak én kapok idegbajt az összes gyerekdaltól? Ajánlanátok valami hallgathatót?
Gryllus kilőve, azt a férjem se bírja hallgatni. Az se tetszik, amikor hamiskás kisgyerekek énekelgetnek bele a dalba. Én nem tartom aranyosnak, és szerintem rontja a gyerekek zenei hallását (mivel hamisan énekelnek).
Ha van, aki ugyanígy van ezekkel és talált olyat, amit kibír, megírná, melyik volt az?
Én azt mondom, hogy egy zene sokféleképpen lehet jó: lehet komoly, lehet vicces, lehet bulizós, mindenkinek más tetszik.
A rossz is lehet sokféleképpen rossz.
Én is egyetértek azzal, hogy a gyerek ízlését e-téren is formálni kell. Hogy tudja milyen a giccs és a nemesen egyszerű, a vicces és a gagyi, a színvonalas és a külcsínnel azt a látszatot keltő közti különbség.
nem majd Bartók vayn neo VClsaa fm vagy Mária rádió:-(((((
ezért mert any vagyok, nem savanyodok be
engem a jó kis dance zene kapcsol ki
Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül! És köszönöm a sok tippet, neten utánanézek mindnek, hátha van köztük olyan, amit mindenki kibír. Igen, eddig én is így oldottam meg, hogy inkább igényes felnőtt zenét hallgattunk, komolyzenét is, most viszont, hogy nemsokára elkezd beszélni, jó lenne, ha én is megtanulnék pár szép dalt, amit hallgathatunk is és énekelhetünk is közösen.
Gryllussal az a baj, hogy amit ismerek tőle, az mind gyerekekkel együtt készült, valamint nem tudom, mikkel, de a ritmust mindenféle dobokkal, stb-kel verik, hogy már tikkel tőle a szemem. És a dallamuk, szövegük se tetszik. Ez van. Másnak meg pont ő jön be, ízlések és pofonok...
Minimax Gyerekdalok és mondókák a kedvenc a fiamnál (2 év 4 hó).
Tarzan betétdala... szerintem állati (Ákos énekli)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!