Csak én kapok idegbajt az összes gyerekdaltól? Ajánlanátok valami hallgathatót?
Gryllus kilőve, azt a férjem se bírja hallgatni. Az se tetszik, amikor hamiskás kisgyerekek énekelgetnek bele a dalba. Én nem tartom aranyosnak, és szerintem rontja a gyerekek zenei hallását (mivel hamisan énekelnek).
Ha van, aki ugyanígy van ezekkel és talált olyat, amit kibír, megírná, melyik volt az?
hát, nem tudom hogy vagy vele, de én Halász Judit dalokon nőttem fel, szerintem azok nagyon jók!:)
+ 100 folk celsius is jó:)
Bokor Fekete Krisztina énekel különböző gyerek dalokat, szerintem nagyon szép hangja van és értelmes a szövege is a daloknak. A netről töltöttük le, ha lesz időm megkeresem neked, ha gondolod.
Kisfiam nagyon szereti hallgatni (2év 3 hós).
csatlakozom :)
de Gryllusék is ott voltak a listában.
Alma együttest ismered?
én elég kritikus vagyok, mert zenélek.
de a Gryllus daloknál szebbet nem hallottam még! még a Ringató Cd-ket hallgasd meg esetleg.
de ha nem találsz neked tetszőt, akkor talán nem is kell gyerekdalokat hallgatni, csak énekeld te neki, illetve hallgassatok sok klasszikus zenét.
Én is!!!!!
A lányom (2,5 éves)most Dzsungel könyvére van rákkatanva, szerncsére jobb mitna az Alma együttes (na attól kiráz a hideg) vagy a a társai
Halász Judit-tól csak Boldog Születésnaptot hajlandó meghallgatni
Fiam amikor kisebb volt Apopstolt:-)) hallgatott
Én amúgy Koncz Zsuszán, BoneyM-en, abbán nóttem fel, ahalász Judit-ot nem igazán szerettem
amúgy maardok a Face és Rise fm-nél
Alma együttes :) Brrrr, én nem bírom, férjem röhögve hallgatja, kislányunk imádja, végül is az a lényeg :)
Férjem keresgélt neten és jó kis dalokat talált Micimackóból, Oroszlánkirály, Aladdin, és ezek a jó kis mesékből betétdalokat, ezeket is nagyon szereti és mi sem szaladunk ki a világból!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!