Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Téli babával kapcsolatban...

Téli babával kapcsolatban lenne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Januárban fog megszületni az első babánk és nem vagyok tisztában egy-két dologgal.

1. Milyen méretű overált vegyek? A 62-es méret az jó lesz? Nem szeretném,ha tél végére kinőné.

2. Van 2 ilyen gombolós meleg,vastag kis pulcsink. Szükség lesz erre? Vegyek még belőle?

3. Harisnya mennyi kell? Eddig egyet vettem.

+1. Gyes,családi igényléséhez szükség van az én adókártyámra?

Köszi a válaszokat.

25hkm

2011. okt. 6. 19:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Januári baba.

Overál helyett bundazsák, mégpedig 62-es. Pulcsi helyett inkább kardigán, amit a rugdalózóra rá tudsz adni ha nagyon hidegben viszed levegőzni.

A méretről: kell egy ruha hazavinni, kb. 56-osban szokott kelleni, DE utána kb 4 hétig nem viszed ki! Tehát nem is kell overál/zsák.

Harisnyát mi nem nagyon használtunk, mert nehéz ráadni, és volt amelyik szorította a kis husikáit. Inkább vastagabb rugi. Ha veszel is, ne bordásat!

Body, rugi, sapka -ezek kellenek :) Nagyon jó szolgálatot tehet a pólya (kókuszpólya), melegít is, és ha kezükbe veszik mások a babát, nem kell félteni, hogy nyeklik-csuklik...

2011. okt. 9. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!