Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vennétek még őszi cipőt...

Vennétek még őszi cipőt 9hónaposnak?

Figyelt kérdés
Kisfiam bútorba kapaszkodva lépeget, kocsiból is ki szoktam venni néha. Vegyek neki igazi kiscipőt, erre az egy-két hónapra, amíg nem kell bakancs? Védőnő szerint vegyek, mert kocsicipő kevés, bakancs meg sok lenne még. Pénzt nem sajnálom rá.
2011. okt. 4. 15:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Vegyél neki cipőcskét,bakancs még a télen nem kell neki,legfeljebb egy kiscsizma.
2011. okt. 4. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Szüksége igazán akkor lesz rá, ha már tud járni, de ha "nem sajnálod" vegyél.

Szerintem most azért is felesleges, mert lehet, hogy még 2-3 hónap is kell(vagy több), mire jár, addig meg a lába is nőhet, de Te tudod.

(Egyik lányom 9 hónaposan bútor mellett járt, és 16 hónaposan indult el egyedül...)

2011. okt. 4. 15:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy még egy darabig nem fog járni. Ezért is kérdeztem, hogy kell-e, mert még csak kiszáll néha a kocsiból, álldogál egy kicsit, nézelődik. De esős időben szerintem kocsicipőben nem tehetem le.
2011. okt. 4. 15:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha kiveszed a kocsiból az utcán, akkor jöhet rá egy cipő!
2011. okt. 4. 15:30
 5/8 anonim ***** válasza:
én nem venném ki, ha még nem jár biztosan, így cipőt sem vettem neki addig.
2011. okt. 4. 15:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Az én 8 hós Jázminom is butorokba kapaszkodva áll,én úgy gondoltam hogy őszre vennék neki valamilyen vastag mamuszt babakocsiba.Vagy inkább vegyek neki kocsi cipőt?(Lényegébe hasonló nem?)
2011. okt. 4. 16:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Én vennék neki. Attól hogy a pénzt nem sajnálod, nyugodtan veheted aukciós oldalon, mert sok gyerek kocsicipőnek használta a cipőt ennyi idős korban. Újat így szerintem fölösleges 10000-ért venni. Még fogsz venni eleget...
2011. okt. 5. 10:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Megvettük a kiscipőt. Maus márkájú, akciósan volt 4000huf. Remélem jó lesz! Köszi!
2011. okt. 5. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!