Lassan 6 hónapos baba miért nem ehet még joghurtot?
Már 2 hónapja tápszeres, eszik gyümiket: alma-őszibarack-banán-szilva, zöldségeket: sütőtök- répa-burgonya-cukkini, és kóstolt már számos üveges bébiételt, amiben pl. husi is van (4-5 hósaknak valót).
Activia natúr nagyon bejött neki kóstolásra, egyenesen imádja, de nem merek neki nagyobb adagot adni, rendszeresen, mert mindenhol azt hallom, nem kéne. De miért??
én linkeltem..
ma 13:17 ugye? én is úgy emlékeztem, nekem most 2 éves a fiam és nemrég néztem ezt az oldalt, hogy lassan akkor megkóstoljuk és akkor láttam, hogy 1 évest ír. pedig meg mertem volna esküdni, hogy 1 éves még 2 éves kortól volt ajánlott :)
Köszönöm mindenkinek!
A Nestlés banános rizspép (4 hótól adható) szintén bifidusz-kultúrát tartalmaz, csak kíváncsiságból néztem meg, mi van benne.
De: meggyőztetek, és inkább óvatos leszek, maradunk az eddigi menüknél!! Remélem ezzel a pár kanálnyival sem ártottam szegénykémnek.:(
Hát nem dobott hátast a HUmana baby fit-től (mondjuk sztem is olyan fura szagú-ízű)
Azt hiszem, maradunk a Milupánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!