Hagyjam otthon 2 hetes babámat, mikor alszik? Nagyot oviba kellene vinnem (5 perc kocsival+átöltözés). Félek, pont akkor ébred fel, mikor nem vagyok itt, vagy valami történik út közben velem.
Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 13:58
31/35 anonim válasza:
arra értettem h tudtad ovikezdéskor/télen mekkora lesza kisteso,és megkérdezhetted volna hogy müködik ilyenkor ha otthon vagy a kistesoval,és ha nem akarsz a nagy miatt délben ujra összeszedelőzködni,akkor otthon is maradhatott volna veletek.
32/35 A kérdező kommentje:
Értem. Biztos az én hibám, hogy nem gondoltam rá, hogy ilyen idióta rendszer van, hogy egyik gyerek maradhat, a másik nem, ez ám az egységesség....nem csodálkoznék, ha lenne olyan gyerek aki megkérdezné, ő miért nem mehet haza az enyém meg igen. Ez van...
2011. okt. 5. 08:05
33/35 anonim válasza:
de miért nem kérdeztél rá?kérdezd meg az okát.
nálunk pl azért javasolják mert ha minden gyerek marad,és kinyitnak minden ágyat,nem férne el az összes ágy a csoportszobában.most akkor aludjon a folyosón?inkább otthon nem?
34/35 anonim válasza:
Buliba menős sztori: az anya úgy tudom öngyilkos lett az eset után, az apáról nem tudok semmit.
35/35 A kérdező kommentje:
Nagyon durva, szegények mit élhettek át....
2011. okt. 6. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!