Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hagyjam otthon 2 hetes babámat...

Hagyjam otthon 2 hetes babámat, mikor alszik? Nagyot oviba kellene vinnem (5 perc kocsival+átöltözés). Félek, pont akkor ébred fel, mikor nem vagyok itt, vagy valami történik út közben velem.

Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 13:58
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt csinálom én is, a kicsi 2 hetes kora óta. Reggel összeszedem mindkettőt, be a kocsiba irány a családi napközi, oda-vissza kb. 15 perc. Tényleg volt olyan, hogy a kicsi végigordította az egészet, de inkább a kocsiban üvöltsön, mint otthon egyedül szerencsétlen. Tényleg, két másodperc alatt megvan a baj, nem kell hogy kigyulladjon a lakás, elég ha pont akkor riaszt be a légzésfigyelő. Eszembe nem jutna magára hagyni egy pillanatra sem, én még akkor is viszem a figyelőt magammal, ha csak a kukát viszem ki, vagy a postát nézem meg.

Meg fogja szokni a pici, hidd el!

2011. okt. 3. 15:38
 22/35 A kérdező kommentje:

És mit szóltok ahhoz, hogy már ebéd után el kell hoznom a nagyot? Egyszerűen felháborító számomra, kicsit könnyebb dolgom lenne, ha délután nem kellene még a nagyot is pesztrálni. Vagy én fogom fel rosszul?

Ja, és eszembe jutott még egy ismerősöm, aki simán elmegy a boltba miközben a gyereke otthon alszik. Nem semmi, most akadtam ki igazán, hogy ez így eszembe jutott.

2011. okt. 3. 15:44
 23/35 A kérdező kommentje:
Na, meg a buliba megyünk mert úgyis alszik a gyerek sztori is kiakasztó!! És szabadlábon vannak a szülők?
2011. okt. 3. 15:45
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Mivel te otthon vagy, így megkérhetnek az óvodában, hogy a nagyot vidd haza, de nem kötelezhetnek rá. mondjuk, én 3 6 év alattival csináltam nap-mint nap ezt... volt egy 5 évesem, egy 2,5 és egy újszülött.. Segítségem nem volt, így is megoldottam, még télen is. Hazafelé a két kicsivel bevásároltunk, otthon megfőztem és fél 12-re mentünk vissza a nagyért... Nem volt egyszerű, de ezt is megoldottam.
2011. okt. 3. 15:49
 25/35 anonim ***** válasza:

úristen,ez már veszélyeztetés kategória

és mi van,ha veled történik valami útközben?

2011. okt. 3. 15:53
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

persze könyebb lenne, de te még örülhetsz h ennyire is bevették a nagyot az oviba,sok ismerősöm van akinél be se vették,mondván anyuka ugy is otthon van,inkább azé a hely akinek a szülei dolgoznak.

kicsit hamarabb kellett volna sztem gondolkodnod.

2011. okt. 3. 16:20
 27/35 anonim ***** válasza:

Megírták amit én is mondanék,hogy semmiképp se hagyd otthon.Én is vittem magammal,volt h sírt,de inkább sírjon ő,mint én a sírjánál.Elég egy zárlat..bármi,akármi történhet,akár veled is útközben.

Azt h el kell hoznod a nagyot az oviból..szerintem rengeteg anyukát etetnek ezzel h nem maradhat a gyerek.JOGA van óvodába járni.Nálunk az oviban azon vannak kiakadva h 2-3 anyuka délben elhozza a gyereket.Kihangsúlyozták most is a szülőin h a gyerek 8:30-15:30-ig van óvodában!!!Állj a sarkadra,keményíts be,a gyereknek ehhez joga van!!!Nem mellékesen neked is könnyebb,én már csak tudom.Remélem sikerül elérned h otthagyhasd délutánra is,kizárt h el kell hoznod mert gyesen v gyeden vagy!!!

2011. okt. 3. 19:08
 28/35 anonim ***** válasza:
Minek adtad oviba ha ennyire macerásnak érzed az oviba hozni-vinni?beiratkozáskor már tudtad h lesz tesó,akkor miért nem kérdeztél rá h hogyan fog működn?
2011. okt. 4. 08:18
 29/35 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a nagy? Tesómnak 3 gyereke van, 2 iskolás, egy ovis, tesómék vállalkozók, otthon van egész nap. Mind a 3 gyerek 4 után jár haza. Napköziben vannak a nagyon, a kicsi meg ugyebár az oviban 4-ig. Pedig anyuka otthon van. Amíg gyesen volt a kicsivel, a nagyobbak akkor is reggel 9-től voltak 4-ig. Neki is mondták, hogy vigye haza őket ebéd után, de ő megmondta, hogy nem, mert nem fog 2 óránként szaladgálni, mert az ovi nem 1-2 órás gyerekmegőrző.
2011. okt. 4. 10:07
 30/35 A kérdező kommentje:

Köszi, majd igyekszem keménynek lenni. :-)

16.20-tól kérdezném, hogy miért kellett volna előbb gondolkodnom? Mire érted ezt?

2011. okt. 4. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!