Hagyjam otthon 2 hetes babámat, mikor alszik? Nagyot oviba kellene vinnem (5 perc kocsival+átöltözés). Félek, pont akkor ébred fel, mikor nem vagyok itt, vagy valami történik út közben velem.
Ugyanezt csinálom én is, a kicsi 2 hetes kora óta. Reggel összeszedem mindkettőt, be a kocsiba irány a családi napközi, oda-vissza kb. 15 perc. Tényleg volt olyan, hogy a kicsi végigordította az egészet, de inkább a kocsiban üvöltsön, mint otthon egyedül szerencsétlen. Tényleg, két másodperc alatt megvan a baj, nem kell hogy kigyulladjon a lakás, elég ha pont akkor riaszt be a légzésfigyelő. Eszembe nem jutna magára hagyni egy pillanatra sem, én még akkor is viszem a figyelőt magammal, ha csak a kukát viszem ki, vagy a postát nézem meg.
Meg fogja szokni a pici, hidd el!
És mit szóltok ahhoz, hogy már ebéd után el kell hoznom a nagyot? Egyszerűen felháborító számomra, kicsit könnyebb dolgom lenne, ha délután nem kellene még a nagyot is pesztrálni. Vagy én fogom fel rosszul?
Ja, és eszembe jutott még egy ismerősöm, aki simán elmegy a boltba miközben a gyereke otthon alszik. Nem semmi, most akadtam ki igazán, hogy ez így eszembe jutott.
úristen,ez már veszélyeztetés kategória
és mi van,ha veled történik valami útközben?
persze könyebb lenne, de te még örülhetsz h ennyire is bevették a nagyot az oviba,sok ismerősöm van akinél be se vették,mondván anyuka ugy is otthon van,inkább azé a hely akinek a szülei dolgoznak.
kicsit hamarabb kellett volna sztem gondolkodnod.
Megírták amit én is mondanék,hogy semmiképp se hagyd otthon.Én is vittem magammal,volt h sírt,de inkább sírjon ő,mint én a sírjánál.Elég egy zárlat..bármi,akármi történhet,akár veled is útközben.
Azt h el kell hoznod a nagyot az oviból..szerintem rengeteg anyukát etetnek ezzel h nem maradhat a gyerek.JOGA van óvodába járni.Nálunk az oviban azon vannak kiakadva h 2-3 anyuka délben elhozza a gyereket.Kihangsúlyozták most is a szülőin h a gyerek 8:30-15:30-ig van óvodában!!!Állj a sarkadra,keményíts be,a gyereknek ehhez joga van!!!Nem mellékesen neked is könnyebb,én már csak tudom.Remélem sikerül elérned h otthagyhasd délutánra is,kizárt h el kell hoznod mert gyesen v gyeden vagy!!!
Köszi, majd igyekszem keménynek lenni. :-)
16.20-tól kérdezném, hogy miért kellett volna előbb gondolkodnom? Mire érted ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!