Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hagyjam otthon 2 hetes babámat...

Hagyjam otthon 2 hetes babámat, mikor alszik? Nagyot oviba kellene vinnem (5 perc kocsival+átöltözés). Félek, pont akkor ébred fel, mikor nem vagyok itt, vagy valami történik út közben velem.

Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 13:58
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Itthon ne hagyd. Az a 4 éves kislány, aki meghalt tavasz felé egy lakástűzben, őt is csak 5 percre hagyta magára az anyja, amíg a panelház földszintjére lement.
2011. okt. 3. 14:31
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

azta...nem normális az az ismerősöd.

amugy 2 hetest fogod,felöltözteted és mentek,ő még fel se ébred ha öltöztetik...

2011. okt. 3. 14:40
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

A gyomrom is összeugrott még a gondolattól is, hogy valaki képes magára hagyni a lakásban egy ilyen pici babát. Normális az ilyen?! Az anyának az a dolga, hogy a gyerekre vigyázzon!

Húúú, nem is tudom, mit mondjak, egyszerűen totál kiakadtam!

2011. okt. 3. 14:42
 14/35 anonim ***** válasza:

lehet így is csinálni csak mindenféleképpen meg kell említeni a gyermekvédelmiseknek, hogy a kicsi szerető, felelősségteljes családban cseperedjen ;)

egyébként viccet félretéve, tényleg elveszik a gyereket ha ezt valaki bejelenti, ez nem kicsit gyermek veszélyeztetés!

2011. okt. 3. 14:44
 15/35 A kérdező kommentje:
Én is megkérdeztem tőle,hogy meri otthonhagyni a gyereket,de csak nézett rám furán, meg -miért ne? úgyis alszik- volt a válasz. Eddig szerencséje volt mert már 2 éves a gyerek. Na, azért feljelenteni nem fogom. Kicsit aggódok, hogy mi lesz velünk a télen, amikor nagy hideg lesz és tuti nem lesz jó alvó a picikém, na akkor mit fogok csinálni gőzöm sincs, lehet nem viszem a nagyot oviba. Ja, és már délben el kell hoznom, mert úgy is otthon vagyok. Mást se csinálok egész nap csak az oviba rohangálok, meg vissza.
2011. okt. 3. 14:50
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod h rossz alvó lesz?ez buta hozzáállás h nem viszed oviba a nagyot.ugy kell alakitani a kicsi napirendjét h az oviba menés idején ne legyen gond.minek adtad akkor oviba?már élne-halna az ovis helyért,te meg nem viszed?ugye tudod h ovinál nem teheted meg h csak ugy ne vidd?ott orvosi igazolás kell...
2011. okt. 3. 14:52
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Ismerőseim szomszédjával fordult elő, hogy otthonhagyták, mert úgyis milyen jól alszik egész éjjel, és a szülők elmentek bulizni. Mire hazaértek a baba már nem élt! Úgyhogy semmiképp se!!!
2011. okt. 3. 14:54
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
a helyedben biztos nem autókáznék, nagyon jót tesz a kicsinek a babakocsizás, mennyi az gyalog, 2x20 perc? ennél jóval többet kéne lent lennetek eleve, így jó alvó lesz :)
2011. okt. 3. 14:58
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha alszik, akkor is felébredhet és elég egy másodperc, hogy tragédia történjen. Aki ennyi időre is magára hagyja a pici babáját, attól el kéne venni a gyereket, mert nem való neki!!!
2011. okt. 3. 15:21
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

engem apum piszkál mindig ezzel, hogy úgyis alszik, miért nem megyünk el, meg szaladok át. mindig elmagyarázom neki, hogy a legrosszabbra kell készülni. mi van szétesik a kiságy vagy ha kigyullad a lakás? erre szokott győzködni, hogy úgysem, én meg azt válaszolom, hogy ha bármi történne, akkor sosem tudnám megbocsájtani magamnak.

és az a vicc, hogy már 2x is ezután a beszélgetés után vettem észre hogy bekapcsolva maradt a sütő, máskor a vízforraló nem állt le. mutattam apunak, hogy látja, ennyi elég lett volna.

én is a helyedben babakocsival, gyalog mennék, akkor nagyot durmolna a kicsi.

2011. okt. 3. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!