Hagyjam otthon 2 hetes babámat, mikor alszik? Nagyot oviba kellene vinnem (5 perc kocsival+átöltözés). Félek, pont akkor ébred fel, mikor nem vagyok itt, vagy valami történik út közben velem.
azta...nem normális az az ismerősöd.
amugy 2 hetest fogod,felöltözteted és mentek,ő még fel se ébred ha öltöztetik...
A gyomrom is összeugrott még a gondolattól is, hogy valaki képes magára hagyni a lakásban egy ilyen pici babát. Normális az ilyen?! Az anyának az a dolga, hogy a gyerekre vigyázzon!
Húúú, nem is tudom, mit mondjak, egyszerűen totál kiakadtam!
lehet így is csinálni csak mindenféleképpen meg kell említeni a gyermekvédelmiseknek, hogy a kicsi szerető, felelősségteljes családban cseperedjen ;)
egyébként viccet félretéve, tényleg elveszik a gyereket ha ezt valaki bejelenti, ez nem kicsit gyermek veszélyeztetés!
engem apum piszkál mindig ezzel, hogy úgyis alszik, miért nem megyünk el, meg szaladok át. mindig elmagyarázom neki, hogy a legrosszabbra kell készülni. mi van szétesik a kiságy vagy ha kigyullad a lakás? erre szokott győzködni, hogy úgysem, én meg azt válaszolom, hogy ha bármi történne, akkor sosem tudnám megbocsájtani magamnak.
és az a vicc, hogy már 2x is ezután a beszélgetés után vettem észre hogy bekapcsolva maradt a sütő, máskor a vízforraló nem állt le. mutattam apunak, hogy látja, ennyi elég lett volna.
én is a helyedben babakocsival, gyalog mennék, akkor nagyot durmolna a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!