Reggeli ébresztés, hiba? 3 hónapos kisbabámról van szó.
Nektek ez számon kérés akkor lelketek rajta,szerintem meg egy kérdés volt,ill egy alternatíva,ha nem aludna a gyereked akkor mi lenne?
11:27:A te soraidból pedig a kioktatás süt.
Bocsánat,hogy egyáltalán mertem válaszolni egy kérdésre,semmi bántó szándék nem volt bennem.De látom egyesek ugranak mint a sebzett vadra.
Mi ebben a kioktatás? Minden szülőnek szüksége van 1-1 gyerekmentes órára, és ha ezt azzal éri el, hogy rendszert visz a gyerek életébe, akkor mi van? Bajt biztosan nem okoz vele.
És ahogyan a kérdező írta, akár más oka is lehet, ami miatt ragaszkodik a menetrendhez.
Mivel én sem szeretnék vitázni, ez lesz az utolsó válaszom. Mit értesz az alatt, hogy misztifikáljuk?
Számomra fontos, hogy este 1/2 9 után nyugalom legyen, hiszen 5 gyerek mellett napközben erre még hétvégén sincs igazán lehetőség. Ez persze így van jól, szeretünk így élni. De pontosan a sokfelé figyelés, rengeteg tennivaló miatt könnyen eltávolodnánk egymástól, ha nem ügyelnénk nagyon a saját időnkre. Nyilván más a helyzet, ha beteg valamelyik gyerek, vagy utazunk, vagy vendégeink vannak. De azt hamar megtanultam, hogy ha engedek az esti "fegyelemből", nagyon könnyen elszalad velük a ló. Nálunk ez a természetes esti menetrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!