Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiflicsücsköt hány hónaposan...

Kiflicsücsköt hány hónaposan kapott a babátok? S hány hósan kezdtétek a hozzátáplálást?

Figyelt kérdés

S kiflicsücskénél, azt hogy érthető? Egy egész kiflit vesztek, s kezébe adjátok vagy csak a kifli végét?

S inkább vesztek vagy ha tudtok receptet, elkészítitek? Nekem van kifli receptem, mondjuk annak a külseje nem ropogós, mint a boltié, meg a belseje töményebb sokkal.

8 hónapos lesz a héten a babám. S mi 5 hónap betöltése után kezdtük a hozzátáplálást tízórainál, majd 6-6.5 hó között az ebéddel. 7 hósan uzsonna (tejpép). Még egy étkezés sincs kiváltva.

2011. szept. 28. 15:12
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Már a 8. hónapba léptünk, s két napja elég szépen eszk. Meguntam h nem evett, s pont volt a cumisüvegében őszibarackital, s azt, kb. 30 ml, beleöntöttem a cékla burgonya, alma főzelékébe, mert egy kanállal volt hajlandó elfogadni, s megette így az összeset. Ma is nagyobb mennyiségű gyümölccsel kevertem, de nme almával, hanem szilvával, s megette. Amúgy otthon is csak így eszegetett a szüleimnél, hogy tettem bele bébiitalt, azt ott próbáltam ki először. Most voltunk védőnőnél, kíváncsiságból, mert már 3 hete nem voltunk, hogy áll a hízással, s 3 hét alatt 130 grammot, s 1 cm-t nőtt :)

A nővésével tényleg nincs gond. 3-4 hetente nő 1 cm-eket

2011. okt. 4. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!