Milyen ételeket főzzek a babámnak amit le lehet fagyasztani? Ki miket főz?
Nálunk a kedvenc már ekkor is a cukkini+krumpli+répa+hús leturmixoltam és mennt több adag a fagyasztóba.
mikor kiolvadt felforraltam és ha kell akár 8 hósan tehetsz bele rizst is vagy borsót stb...
de spenót+krumpli+hús is mehet. nekem sincs túl sok ötletem.
én régebben mindig nagyobb adag főziket csináltam h fagyasztok belőle. hát, akármelyik fajtát engedtem fel, olyan lett mint a takony kb...külön kifolyt belőle a víz s ott maradt egy zöldségpüré-gombóc kb:) s miután összekevertem sem volt izre-állagra olyan mint frissen, ezért én le is tettem rola.
azóta kis adagokat csinálok,vagy max ugy h vacsira v másnap ebédre megeszi a maradékot. monjuk már nem főzök neki külön régóta mert nagyfiu, de anno igy jött be a dolog.
répa-krumpli-husi
cékla-krumpli-husi
sütőtök-krumpli-husi
cukkini-krumpli-husi
De nem igazán fagyasztgatok, csak ha sok lesz, és megmarad.
A krumpli nem nagyon fagyasztható. Kásás vacak lesz belőle, ha felengeded.
Én nem komplett kajákat, csak pürésített zöldségeket raktam el, sütőtök, cékla, cukkini, padlizsán.... főztem husit, egy kis vízzel leturmixoltam és jégkockatartóban fagyasztottam, így, ha eljött az evés ideje, egy üveg zöldség, egy kocka husi olvasztásra került, sűrítésnek pedig főztem két szem krumplit vagy egy kis rizst. Gyorsan megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!