Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ételeket főzzek a...

Milyen ételeket főzzek a babámnak amit le lehet fagyasztani? Ki miket főz?

Figyelt kérdés
6 hós mult és már eszik husit is. komplett kajákat akarok elrakni.de nincs túl sok ötletem.mit mivel lehet kombinálni.
2011. szept. 23. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálunk a kedvenc már ekkor is a cukkini+krumpli+répa+hús leturmixoltam és mennt több adag a fagyasztóba.

mikor kiolvadt felforraltam és ha kell akár 8 hósan tehetsz bele rizst is vagy borsót stb...

de spenót+krumpli+hús is mehet. nekem sincs túl sok ötletem.

2011. szept. 23. 14:58
 2/5 anonim ***** válasza:

én régebben mindig nagyobb adag főziket csináltam h fagyasztok belőle. hát, akármelyik fajtát engedtem fel, olyan lett mint a takony kb...külön kifolyt belőle a víz s ott maradt egy zöldségpüré-gombóc kb:) s miután összekevertem sem volt izre-állagra olyan mint frissen, ezért én le is tettem rola.

azóta kis adagokat csinálok,vagy max ugy h vacsira v másnap ebédre megeszi a maradékot. monjuk már nem főzök neki külön régóta mert nagyfiu, de anno igy jött be a dolog.

2011. szept. 23. 15:01
 3/5 anonim ***** válasza:

répa-krumpli-husi

cékla-krumpli-husi

sütőtök-krumpli-husi

cukkini-krumpli-husi

De nem igazán fagyasztgatok, csak ha sok lesz, és megmarad.

2011. szept. 23. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:

A krumpli nem nagyon fagyasztható. Kásás vacak lesz belőle, ha felengeded.

Én nem komplett kajákat, csak pürésített zöldségeket raktam el, sütőtök, cékla, cukkini, padlizsán.... főztem husit, egy kis vízzel leturmixoltam és jégkockatartóban fagyasztottam, így, ha eljött az evés ideje, egy üveg zöldség, egy kocka husi olvasztásra került, sűrítésnek pedig főztem két szem krumplit vagy egy kis rizst. Gyorsan megvan.

2011. szept. 23. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:
En fagyasztgatok, mivel nem fozok minden nap: szeretunk ide-oda menni, de megis inkabb a hazi kosztot preferalom. Ami le van fagyasztva: tokfozelek kaporral, krumplival suritve; cekla (ez nincs suritve, nem kell) vagy cekla rizzsel; cukkini krumplival; repa petrezselyemmel; spenot fokhagymaval; sutotok; brokkoli; mangold krumplival; zoldborso; paradicsomos krumpli. Hus hagymaval, petrezselyemmel, fokhagymaval jegkocka tartoban. Kiveszem a fozeleket, teszek bele husit vagy halat. Labosban olvasztom, felforralom, igy nem lesz kasas. Az enyem lassan 9 honapos, igy mar eszik fuszereket, halat, majat is. Ha ezeket nem teszem a fozelekbe, akkor sajtot reszelek ra. Imadja. Me egyebkent rakott karfiolt keszitettem neki, abbol is tettem el par adagot.
2011. szept. 24. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!