A babáknak főzött ételeket le lehet fagyasztani? És ha igen hogyan, mennyi ideig és hogy olvasszam ki?
Szia!
A krumplis dolgokat nem jó fagyasztani, nagyon más lesz az állaga és félő, hogy nem eszi meg! Amúgy érdemes, mert úgy se tudsz mindig olyan picike adagokat főzni!
Boldog babázást kíván majdnem 5 hónapos anyuka!
Szia!
Én főztem neki, külön körtét, almát, őszibarackot. Kis műa.poharakba fagyasztottam. Nagy zacsiba ráirtam, hogy miben mi van. Reggel veszem elő a fagyoból és a konyhában mig evésidő lesz szépen kiolvad. Krumplit is főztem, azt összeturmixoltam almával, sárgarépával, sülttökkel. Nem lett fura ize, de a sima főtt krumpli édes lett.
Nyugodtam főzhetsz neki csirke vagy pulykamellét és azt turmixold almával, krumplival, répával.
Több heti adagot elraktam igy. Van egy füzetem, amibe felirtam, hogy pl. az almás krumpliból hány adag van és amikor egyet előveszek, egy számot kihúzok, igy tudom, hogy van-e még.
Jó babázást!
Üdv. 7 hónapos picilány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!