A már pürésített ételeket (répa, burgonya, hús. Stb. ) le lehet/szoktátok fagyasztani?
én 1 hónapja kezdtem a hozzátáplálást, annyit mindenképp javaslok, hogy addig ne csinálj meg nagy tételben semmit, amíg ki nem tapasztalod, hogy mit szeret a babád és mit nem
pl amiről én azt hittem, hogy mennyire fogja imádni, azt egyáltalán nem eszi meg, úgyhogy igen bajban lennék, ha abból fagyasztottam volna egy rahedlit :)
szóval először kóstolgassatok, próbáljátok ki, hogy mit szeret, mit nem, és ha megvannak a favoritok, akkor abból nyugodtan lehet adagokban fagyasztani - én sima uzsonnászacsiba kanalazok egy étkezésre valót, az aznapi adagot reggel kiveszem és tízóraira kienged magától
a krumplit ne fagyaszd le, mert kiolvadva brutál sz.r íze lesz, olyan kásás valami, áááá
az összes többit le lehet szerintem.
amiket én már lefagyasztottam, és jó volt: répa, karfiol, brokkoli, karalábé, tök, cukkini, lencse, spenót, kelbimbó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!