Milyen kombinációk vannak? Pl. Főzelék (burgonya-répa), gyömölcs. Mit mivel lehet adni 5,5hós kislányomnak?
Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 20:25
1/2 anonim válasza:
A burgonyát mindegyik zöldséghez adhatod, azzal lehet sűríteni a főzeléket majd később is. Én a legelején ezeket adtam: sárgarépa-krumpli, sütőtök-k., cékla-k., Majd később: cukkini-k., brokkoli-k., cukorborsó-k.
Almát adtam, banánt, szilvát, őszibarackot. Ezekhez kevertem rizst, majd később rizses tejpépet.
2/2 anonim válasza:
Szia! Nekem sikerült megszereznem egy elég jó babaszakácskönyvet, amiben sok recept van. Ha érdekel, írj privátba, szívesen elküldöm!
Ikres anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!