Baba kajás üvegben lehet fagyasztani lányomnak ételeket? Ha igen mit lehet fagyasztani, és hogyan?
Készen, vagy megfőzve és nem pürésítve?És miket?(gyümölcsök zöldségek közül melyikeket.)
8 hónapos.
Köszönöm
Én épp a héten vettem elő fagyasztott spenótot, amit anyósom bébiételes üvegbe tett. Szóval nálunk nem repedt szét. A sörös doboz viszont szétrobbant, amit férjem "csak pár órára" betett... :P
Fagyasztható műanyag edényekbe tett a kaját szerintem, legalábbis én abba teszem a gyümölcsöt. Úgy rakom el, hogy megmosom, meghámozom, magtalanítom, szóval hogy felengedtetés után már csak turmixolni kelljen. Egyszerre két adagot teszek a dobozba, így praktikus (ikres vagyok), és könnyen kezelhető.
A főtt és darált húst jégkocka tartóba teheted, így mindig csak bele kell pottyantani egy adagot a főzelékbe.
Zöldséget még nem fagyasztottam, azt mindig frissen adom.
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:57
Köszönöm!Végre, egy használható válasz!! :)
Nyugodtan bármit.
Én anyatejet si fagyasztottam benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!