Le lehet fagyasztani a húst, amit a baba kap?
Ezt a tippet kaptam: Nagy adag húst megfőzni, összeturmixolni, majd lefagyasztani a jégkocka tartójában. Így mindig egy kockát veszek ki és engedek fel, így nem kell minden nap főzőcskézni.
Szerintetek?
Amit te írsz is jó, mert ha megfőtt a hús, ami előtte fagyasztva volt, úgy elrakhatod újból a fagyasztóba.
De én is úgy csinálom, mint az első hozzászóló.
én is így csinálom a védőnő tanácsára. csak a felkockázott, megfőtt húst fagyasztom le. tehát kis kockákban fayg meg. amikor hozzáadoma frissen főtt zöldséghez, akkor turmixolom.
(amit írtak, hogy fagyasztott húst megfőzni és újrafagyasztani... hát, pont babának nem merném adni. még magunknak sem.)
Én is pont így csináltam kis korában, ahogy neked is tanácsolták. Míg pici volt turmixoltam, egy idő után az adagok növekedtek, akkor pici dobozokban tettem el.
Most meg már 2,5 éves, szoktam venni pulyka felsőcombot, megsütöm zacskóban, lefilézem, felvagdosom kis darabokra, és kis adagokban fagyasztom. Ez jó sokáig kitart. Ha csinálok valami főzeléket, csak hozzá kell dobni a forró főzelékhez, és fel is enged.
Én is igy csinálom nagyon praktikus!:)
Viszont én meg azt szeretném megkérdezni ti meddig tároljátok mert nekem most egy kicsit sokat sikerült elrakni!üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!