Nagyon fáradt periódusodban volt, hogy kiabáltál a csecsemőddel?
Nem, de egyébként csaptam már be az ajtót és mentem ki levegőzni, bent sírtak a gyerekek és mentem vissza miután 10-ig számoltam. Mert ennél tovább is jutottam volna.
hazudik egyébként aki azt mondja sosem vesztette el a fejét. LiptaI Klaudia mondta, hogy volt hogy a fürdőben tekergette a törölközőt a baba nyaka helyett és nyugtatgatta magát. És ment vissza a babház mosolyogva.
Igen sajnos, 2x fordult elő...
Egyszer mikor pár hetes volt és folyton csak sírt és sírt, éjjel és nappal is, levittem sétálni, de ott is csak üvöltött, leizzadva cipeltem fel a babakocsit+ gyereket a lakásba, még jobban üvöltött és akkor én is elkezdtem szegénykémmel üvölteni, levettem a sapkáját és dühösen elkezdtem vele csapdosni a szekrényt (mármint a sapkával), hogy hallgasson már el!
Másodjára meg 7 hónapos volt, csináltam neki egyszerre vagy 4 fajta ebédet + bontottam üvegeset is, de semmi nem kellett neki, akkor is fárasztó időszak után voltunk, akkor dühömben rácsaptam az etetőszék tálcájára és rákiabáltam, hogy egyél már mert nem bírom tovább...
Hát hihetetlen lelkiismeretfurdalás gyötört, még a mai napig is ezek miatt:( De tény, hogy a kialvatlanság és fáradság egy idő után kontrollálhatatlanná teszi az embert.
Egyszer éjjel felordítottam (szó szerint fel a mennyezet felé, nem rá) :), hogy b**d m*g!
Ez sem neki szólt, hanem annak, hogy mikor fogok tudni végig aludni egy éjszakát.
Nem vagy barbár ősember, ha Veled is előfordul... :(
Kutya nehéz nem aludni hónapokig és közben egy stewardess mosolyával közlekedni a lakásban és az utcán babakocsit tolva.
Aki azt mondja, hogy ez neki sikerült, az hazudik!!!
Stewardess mosoly :) hát ez jó :DDDD
voltam én is kibukva. 3,5 hónapig este hattól hajnal kettőig ordított a hasfájástól minden áldott nap. egyszer elpattant a húr és szégyelltem magamat, de én is ki voltam bukva és mindenki a családból mert tehetetlenek is voltunk.
aztán kb. 2 hónapja, nem aludtam csak hajnal kettő felé el, és ő reggel hétkor már kelt. heteken keresztül ment ez így.
szégyelltem nagyon magam, és most hogy írok, még jobban szégyenlem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!