Szerintetek is a barátnőm túl van kímélve?
Féltik nem agyonkímélik.
Van az egészséges féltés meg a vagánykodás.
16 hetesen a férjem nem hagyta hogy ablakot pucoljak.
én nem tudtam akkor besorolni hogy miért teszi de nem álltam le vele . Örültem hogy segíteni próbált .
Szerintem mindenki ismeri a kedvesét tudja hogy mit bír lehet hogy Ő nem bír annyit mint Te.
Baratnod ferje egy kedves, figyelmes uriember. Szerencses holgy. Nyilvanvalo, hogy imadja a feleseget.
Hat a ferjed,... mit mondjak? Nagyon elter baratnod ferjetol. Most mar ne szurd le, keso. Egyebkent, rajtad is mult, nem, hogy neki alltal festeni.
Mi, nok, sok mindent el/kibirunk, de jol esik a figyelmesseg.
Én erre azt mondom,hogy mindenki csinálja úgy,ahogy neki tetszik.
Bár engem már most nem engedett a férjem szobát festeni, 27 hetesen.
Eléggé erős festék szag volt még úgy is,hogy szellőztettünk és egyenesen kiparancsolt.
Nem érzem,hogy túlkímélne, de nem enged cipekedni, ha látja,hogy fáradt vagyok, elmosogat ő stb.
Ja és most ablakot akartam pucolni egyedül, de ő sem engedte,hogy úgy létrázzak,hogy ő nincs otthon!
na jólvan akkor, ezek szerint tényleg ez a normális :)
Az enyém tudja, hogy csak azt csinálom, amit bírok. Ha nem bírtam volna a festést akkor leülök a fenekemre és kifestett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!