Miért jönnek ilyen lassan a fogai?
Nem nem normális azonnal orvoshoz vele, lehet cápa lesz belöle vagy kiskutya.
Miért ne lenne normális? De tényleg? kislányomnak 11,5 hósan jött ki az elsö, és mindjárt 1 éves de csak 1 foga van. Lányom is szokott nyügös lenni de soha nem mondta hogy a foga miatt az.
Azt nem értem, hogy neked a környezetedben senki nem szokott olyan sztorikat mesélni, hogy neki is vagy a gyerekének is 13 hósan jött az alsö, vagy elöször felül jött ki a fog, vagy 1 évesen jött egyszerre 4 stb... Èn nem izgultam egy percet sem ezen, mert kb mind 5-ik embernek késön jönnek a fogai, és ha idösebbeket hallgatsz mindegyik azt mondja hogy szuper jó fogai vannak.
Rágás nem a fogaktól jön. Persze velük egyszerübb, de gondolom adsz már a gyereknek kenyeret, kekszet, kicsit darabos dolgot amit szintén megrág. Van olyan gyerek akinek 8 foga van de még mindig pempös kaja kell neki, és rágni sem nagyon akar. 4 foggal max leharapni tud puhább dolgokat, de megrágni azzal nem tud semmit.
Persze, kap darabosat is 8 hónapos kora óta.De én adom a szájába a falatokat.Vajas kenyér, sajt darabkák, keksz, babapiskóta stb.
Jól van, igazad van.Nem is aggódok ezen, csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy más babájánál is előfordult -e ilyen.Én se láttam még gyereket, akinek ne jött volna ki az összes foga.Köszi!
Dentinox van itthon.Nekünk is írtak ecsetelőt, de már kidobtam, mert lejárt a szavatossága.Az a baj ezekkel, hogy csak 2-3 hétig használható fel, utána kuka.
A Dologélt is próbáltam annak idején, de a Dentinox hatásosabb, erősebb.Nektek van borostyán láncotok?És ha igen, mi a véleményetek róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!