Csajok! Miket főztök hogy ne menjen az egész GYES GYED, apa fizetése rá a kajára?
Egyszerűen nem tudok olyan pénztárca kimélő kajákat fözni hogy ne menjen vagy 70 80 ezer forint a kajára!
Ti milyen kajákat föztök?
Atyaég, 70-80 ezrek kajára? Életemben ennyit még nem költöttem kajára, pedig mindenfélét főztem már, imádok főzni. Miket esztek, kaviárt lazaccal? :) Na jó, félre a viccet, nem olvastam el minden kommentet, de mi sokszor eszünk főzeléket (feltét nélkül), tojásos tésztát, krumplis tésztát, tejbegrízt és mindenféle levest.
Egyetlen ismerősöm van akiknél ilyen irdatlan összeg megy el kajára, de ők minden áldott nap három fogást esznek (leves, főétel és desszert) és csupa marhahúsos kaja, meg süti minden héten....gulyásleves, bélszín, minden ami szem-szájnak ingere.....de ők mondjuk nem is akarnak spórolni nekik így teljesen megfelel, de ez a 70-80 horribilis összeg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!