Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kistesó projektbe belevágnátok...

Kistesó projektbe belevágnátok így?

Figyelt kérdés
3 éves a kisfiam, most kezdte az ovit, én pedig 36 éves vagyok. Annak idején nem volt egyszerű sem a terhességem, sem a szülésem, és az első 6-7 hónap sem a fiammal. Nem volt az a kimondottan "jó baba" rengeteget sírt, 2 perc nyugtom nem volt, a férjem 1 éves koráig nem tudott vele mit kezdeni, annak ellenére, hogy imádta és imádja persze most is. Szóval most őszintén kimondom: azt a másfél évet nehezen viseltem, nem szívesen emlékszem rá vissza. Ráadásul anyagilag sem állunk a toppon, albérletben lakunk, a férjem fizetése épphogy elég mindenre, az én munkahelyem pedig csődbe ment, oda már nem tudok visszamenni dolgozni. Férjemmel viszont szeretnénk kistesót. Most kezdtünk el ezen komolyabban gondolkodni, idáig úgy voltam vele, ha a fiam ovis lesz, majd keresek munkát, dolgozom valamennyit, hogy rendes gyedet kapjak és utána jöhet a kistesó. De jobban belegondolván, most kicsit elbizonytalanodtam:mire munkát találok, ledolgozom azt az 1 évet ami kellene a jó gyedhez, ki tudja mikor sikerül teherbe esnem ( a fiammal is 1 évet próbálkoztunk) és mire megszületik a baba, már a 40-et taposom. Férjem azt mondja vágjunk bele most, ne várjunk, mert csak feleslegesen megy az idő. Tudom, hogy ismeretlenül nehéz ilyen volumenű dologban tanácsot adni, de azért kíváncsi lennék más mit mond, esetleg hogy csinálták. Köszönöm annak aki válaszol!
2011. szept. 18. 06:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én nem várnék...tényleg piszok hamar elrepülnek az évek, és sajnos nehéz munkát találni, nemhogy még utána ledolgozni a kellő időt..Persze lehet, hogy egyből találnál, és egyből teherbe is esnél, de ha nem, akkor bizony eltelhetnek évek...

Ha most megvagytok anyagilag, akkor szerintem meglesztek ez után is, végül is egy csomó minden megvan, nem kell megvenni:)

2011. szept. 18. 10:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos hogy bármi baja lesz a babának. Mi az elsőre két és fél évet vártunk 35 évesen szültem meg. a második meg összejött azonnal és most szültem meg 37 évesen 7 hetes a pici két éves a nagy, Nem mondom hogy könnyű de elboldogulok velük. meg sem fordult a fejemben hogy beteg lehet. Nekem az elsővel nagyon sok bajom volt és van is mert kicsinek sírós volt és nem aludt egy félóránál többet, éjszaka sem tudtunk tőle pihenni ezzel ellentétben a kicsi egy nagyon jó gyerek. Szerintem ha szeretnétek nyugodtan vágj bele.
2011. szept. 18. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!