Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaz, hogy amelyik bébi "...

Igaz, hogy amelyik bébi " repülőzik" a hasán, nem fog tudni mászni?

Figyelt kérdés
Babám hathós, oldalra mindkét irányban jól fordul, de hasról hátra és vissza talán kétszer ment magától. Ha hason van, szépen támaszt az alkarján, pár napja kinyomja egyenesre is már a karját, de egy-két perc mulva mint egy forditott teknős a méretes pociján felfekszik, keze-lába ugy van, mint aki egy repülőből ugorva ejtőernyős ugrást végezne:) ma vettem fajárókát, hátha ott lÁbtÁMasztékot talál és haladna a kúszással. A repülőzés miatt nem fog tényleg mászni???
2009. ápr. 23. 19:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a mai napig szokott repülőzni nálunk az azt jelenti, hogy vegyem fel mert már lusti felkapaszkodni.Utolsó voltam.Semmi baj nincs a mozgásfejlődésével.
2009. ápr. 23. 22:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A mienk is repülőzött, aztán 7 hósan négykézlábra állt, azóta is ezerrel mászik. De a kúszást kihagyta.
2009. ápr. 24. 07:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is imádott repülőzni, aztán kúszott és mászott is.
2009. ápr. 24. 08:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi van azóta a kisbabáddal? A mozgásfejlődése rendben? Az én babám is repülőzik és 7 hósan fordult meg, és egyéb mozgásfejlődési lemaradása is van... Teljesen kétségbe vagyok esve...

2010. máj. 6. 13:02
 15/15 A kérdező kommentje:
Szia utolsó válaszoló:) azóta eltelt pár hónap, most 18 hós mult a fiam. Amikor ezt írtam, 6 hós volt. Héthósan kezdett kúszni, de segiteni kellett. Megtámasztottam a talpát, ugy szenvedtettem előre. Egyszer csak ment neki. Igy ment 9,5 hós koráig. Akkor kezdett mászni. Segitettem akkor is. Négykézláb álldogált, pakoltam előre a kezeit, lábait, mászattam egy hétig minden nap, nem volt egyszerű! Aztán kitettem a fűbe, szúrta a kis kezét, pociját, elkezdett mászni a fűben! Többet nem kúszott. 10 hósan állt fel egyedül, kellett vagy 3 hónap, mire le mert egyedül ülni állásból. Amúgy 8 hósan ült fel egyedül. 14 hósan tett önálló lépéseket, de megint jött visszaesés, mert 16 hós múlt, mire elindult teljesen egyedül, addig fogta az egyik kezem, úgy ment csak. Most szalad, gyorsabb, mint én:) alig esik el, biztonsággal megy az első perctől. Vagyis minden mozgásban volt melóm, sokat ösztönöztem, gyakoroltunk. Ha nem erölködök, nem ment volna. Ha kérdésed van, írj nyugodtan!
2010. máj. 7. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!