Ha a babám hason "repülőzik", de rövid időn belül nyűgösködni, majd sírni kezd, hagyjam vagy vegyem fel?
Figyelt kérdés
Nyúl a játékért, de ha nem éri el, már nem próbálja tovább, hanem nyöszörög, aztán sír. Az okosok azt mondják, hagyjam küszködni, mert így tanulja meg a kúszást.Nem szívesen hagyom sírni, inkább felvenném, vagy odaadnám a játékot, de hogy fog így kúszni vagy mászni? Vajon miért adja fel ilyen hamar? Mivel tenném neki a legjobbat?2010. jún. 30. 08:55
1/10 anonim válasza:
lemaradt a lényeg: mennyi idős?
2/10 anonim válasza:
Az enyém ugyanezt csinálja, én azért egy idő után felveszem, arrébb teszem, stb. De már el is kezdte gyakorolni a kúszást (elég gyorsan a repülőzés után), bár ettől is "ideges" lesz, ha nem úgy halad. :-) Szóval szerintem nálatok is hamar elkezdődik.
4/10 A kérdező kommentje:
7 hónapos
2010. jún. 30. 12:10
5/10 A kérdező kommentje:
Ja és a repülőzést már 4 hónapos kora óta csinálja, de nem akar kúszás lenni belőle...
2010. jún. 30. 12:11
6/10 anonim válasza:
Az enyém soha nem repülőzött, ő 7 hónaposan felült és úgy sírt ülve, ha nem érte el a játékát, ő sem akart érte kúszni. Én hagytam kicsit, hagy gyakoroljon, ne rögtön mindig odarepüljön elé amire kíváncsi, hanem próbáljon eljutni hozzá.
7/10 anonim válasza:
itt van egy link, ami ugyan nem pont ezt a mozgás gyakorlást mutatja, de asszem a jobb oldalon majd megtalálod amit lehetne gyakorolni:
http://www.youtube.com/user/mozgasfejlesztes#p/u/3/zx1Lt69W4PU
8/10 A kérdező kommentje:
Kipróbáljuk,köszi!
2010. jún. 30. 13:48
9/10 anonim válasza:
szia az enyém is ezt csinálta, és kiderült, hogy hipotón, izomtónus eloszlási zavara volt, és fájt neki ez a testjelyzet, de nem tudott kúszni a hipotónia miatt. ezért sírt keservesen. kúszott volna ő, de nem tudott.
lehet hogy nálatok is ez van. sztem vidd el neurológushoz.
dévény terápiávalnagyon jól lehet ezt gyógyítani.
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor mindenképpen szólok róla a dokinknak! Kedves Utolsó, voltak a babádnál más jelei is ennek a problémának?
2010. júl. 2. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!