Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerettek sírni? (Kérdésed...

Szerettek sírni? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Furcsa kérdés, de most komolyan! Én pl szeretek örömömben sírni, vagy meghatódni egy szép dalon vagy valami máson. Ti hogy vagytok vele? Kort is írjatok légyszi :)

16/L

2010. okt. 5. 19:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Nem szeretek sírni, de valahogy mindig előjön. 19/F
2010. okt. 5. 19:58
 2/25 anonim válasza:
100%

Én örömömben nem szoktam sírni! De hogyha látok valamilyen megható filmet, videót, hallok valamilyen szomorú zenét zenét vagy olvasok valmailyen haséha olonló könyvet, akkor mindig sírok, néha olyanokon is, amin mások nem! SZal ha úgy nézzük szinte minden nap pityergek valami miatt!

20/L

2010. okt. 5. 20:00
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

nem szeretek sírni mert megfájdúl a fejem

még örömömben nem sírtam még..talán egynap

2010. okt. 5. 20:00
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
hát nekem a nevetéstől szokott hullani a könnyem, de ez nem sírás:D
2010. okt. 5. 20:03
 5/25 anonim ***** válasza:
ja azt lefelejtettem h 16/L
2010. okt. 5. 20:04
 6/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én sem szeretek rossz dolgok miatt sírni, de olyan jó fellélegezni egy sírás után...De persze az én napjaim sem abból állnak ki, hogy sírok :)
2010. okt. 5. 20:23
 7/25 Son ***** válasza:
én meg soha nem akarok sírni de mindig előjön...idegesítxD olyan dolgoknál mikor télleg nem nagyon érdekel és egyszerűen nemtom megálni..
2010. okt. 5. 20:23
 8/25 anonim ***** válasza:
64%
néha jó érzés kicsit magányosan a ágyikóba sírni valami miadt...csak ne legyen nagyon rossz dolog ami miadt sírok 16/F
2010. okt. 5. 20:33
 9/25 anonim ***** válasza:

filmeken meg könyveken meg ilyesmiken csak mostanában kezdtem el bőgni szóval ezt nemis kommentálom mert kezdő vagyok:D

egyéb dolgokon szeretek, mert felszabadító, és levezetem vele, a fájdalmat vagy a feszültséget.

mérgemben utálok, ha nem élőben b_szogat valaki, csak facebookon, mert élőben egy gyáva féreg, szóval neten kersztül nem tudom megverni az illetőt, de már f_szomkivan a mérgességtől meg attól hogy vannak ilyen szánalmas emberek, na akkor sírok. és ezt utálom.

nevetéstől sírni meg imádok:DD

2010. okt. 5. 21:59
 10/25 anonim ***** válasza:

Én örömömben akkor fakadtam sírva amikor sikerült a vizsgám rutinból (mert nagyon izgultam, és olyan jó volt a végén hogy sikerült :D), meg akkor amikor megjött a jogsim. :)

Bánatomban már sok minden miatt, nagyon sírós vagyok, én is simán elbőgöm magam egy filmen vagy szövegen ha olyan hangulatban vagyok. Először nagyon zavart, de elfogadtam magam ilyennek. :)

17L

2010. okt. 5. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!